Franta se přihlásí na konkurs do stolařské firmy. Ředitel mu říká: "My máme ale tvrdé podmínky pro přijetí. Musíte rozeznat dřevo se zavázanýma očima podle vůně!"
On na to: "To pro mě nic není. Já mám 30tiletou praxi."
Zavážou mu oči a dají mu očichat buk. Franta přičichne a říká: "To je jasný buk."
Jako druhý vzorek mu dají očichat olši. Franta opět s přehledem: "To je zcela určitě olše."
Ředitel pak kývl na sekretářku, ta si lehla na stůl a stáhla si kalhotky. Franta čichal, čichal, ale nebyl si jistý a povídá: "Můžete mi tu desku otočit?"
Sekretářka se otočí a Franta opět čichá, čichá a nakonec říká: "Už jste si mysleli, že jste mě doběhli co? To se vám ale nepodařilo. Tohle jsou totiž na 100% dveře od hajzlu ze staré rybářské lodi!!!"
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Horký letní den. Chlap příjde domů a vidí jak žena myje nádobí a má na sobě jen zástěru. Potichu se přikrade a šáhne jí zezadu mezi nohy. Ta se lekne, vyskočí a když vidí manžela: "tato ty jsi tak blbý jak ti chlapi v práci."
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
A nebo: Ptá se zaměstnanec šéfa: "Pane šéf, můžete mi dát zítra volno?manželka chce, abych jí pomohl s vánočním úklidem."
Šéf na to:"Z takového důvodu vám nebudu dávat volno!"
Zam2stnanec na to:"Děkuji věděl sem, že je na vás spolehnutí!"
První světová válka. Německé a francouzské zákopy.
Ani jedna strana nemůže dobýt nepřátelskou pozici.
Francouze napadne plán: "Jaký je nejčastější německý jméno?"......"Podle mě Hans."
Rozestaví odstřelovače a francouzský voják zpoza zákopu zakřičí: "Hans?!" Z německého zákopu vykoukne němec:"Jawohl!" PRÁSK.
A znova: "Hans?!" Vykoukne další němec: "Jawohl!" PRÁSK.
Tak to jde pořád dokola, až němci znervózní.
"Uděláme to stejně - jaký je nejčastější francouzský jméno?"......"Nejspíš Pierre."
Němci rozestaví odstřelovače a voják křičí zpoza zákopu:"Pierre?!"......"To jsi ty, Hansi?"......"Jawohl!" PRÁSK.