vse o malorazkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
v neděli jsem dělal mini pokus,nechal jsem malorajdu na sluníčku a dal 3 rány pak jsem ji nechal ve stínu cca hodku .Výškovej rozdíl byl cca 2,5 cm dobrý ne 

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
barett 50
Golfe prosím nemohl by jsi sem dát foto nebo odkaz na fot toho borca s tím barettem 50 

- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
TO ALL : tak už je doma stock od Manners z USA. Původně jsem jí chtěl na 456 viz. pár obrázků
ale nyní zvažuji, že pořídím asi centerfire .308 nebo 6mmBR uvidíme. Pažba je bez uložení tak se tam dá nabastlit cokoliv ( Rem, Tikka, CZ, atd.....) Puškaře mám šikulu šikulovnýho tak jen se rozhodnout.

Naposledy upravil(a) rimfireBR dne 13 srp 2008 19:33, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
suhl 150
Mám dotaz na majitele Suhl 150 standart.
Asi měsíc jsem štastným majitelem této zbraně výr. série 58. Ale výroní číslo závěru nesedí s výr. číslem zbraně. Upozornili mě na to na policii při přihlašování. Protože to bylo od majitele více těchto zbraní a měl v tom všem celkem buláš, tak jsem si říkal, že se mu prostě povedlo jen přehodit závěry - třeba při čištění. Zajímavé ale je, že záver má číslo 07xxx, zatímco zbraň 058xxx - tedy o jedno číslo méně. To se vyráběli suhlky s pětimístným výr. číslem?
Nebo je to normální jev, že u suhlek nesedí výr. čísla?
Dolícovávaly se závěry ke zbraním nebo jsou navzájem vyměnitelné?
Mohlo by případné nedolícování mýt vliv na přesnost zbraně?
Díky za odpověď.
Asi měsíc jsem štastným majitelem této zbraně výr. série 58. Ale výroní číslo závěru nesedí s výr. číslem zbraně. Upozornili mě na to na policii při přihlašování. Protože to bylo od majitele více těchto zbraní a měl v tom všem celkem buláš, tak jsem si říkal, že se mu prostě povedlo jen přehodit závěry - třeba při čištění. Zajímavé ale je, že záver má číslo 07xxx, zatímco zbraň 058xxx - tedy o jedno číslo méně. To se vyráběli suhlky s pětimístným výr. číslem?
Nebo je to normální jev, že u suhlek nesedí výr. čísla?
Dolícovávaly se závěry ke zbraním nebo jsou navzájem vyměnitelné?
Mohlo by případné nedolícování mýt vliv na přesnost zbraně?
Díky za odpověď.
Je to bezny jev. Nevim jestli znam nekoho kde cisla sedi.
co jsem posilal loni i letos prihlasky na ME a MS v BR kde je uvedeno i cislo zbrane, tak to nikomu nesedelo.
co jsem posilal loni i letos prihlasky na ME a MS v BR kde je uvedeno i cislo zbrane, tak to nikomu nesedelo.
Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
To petimistne cislo zaveru samozrejme nikdy nesedi s cislem zbrane, jak by taky mohlo, kdyz je cislo zbrane sestimistne!
Na zaveru je ale ovedeno jeste jedno cislo, trimistne - a toto by melo souhlasit s poslednimi tremi cisly z cisla zbrane.
Pokud ne, tak opravdu nekdo zaver vymenil - coz muze byt problem.
Policajti nekdy berou to prvni delsi cislo zaveru jako smerodatne a pisi jej i do prukazu zbrane - zcela zbytecne.

Pokud ne, tak opravdu nekdo zaver vymenil - coz muze byt problem.
Policajti nekdy berou to prvni delsi cislo zaveru jako smerodatne a pisi jej i do prukazu zbrane - zcela zbytecne.
suhl 150
Díky za odpověď. Máš pravdu je tam ještě jedno třímístné číslo. Ale to mi taky nesedí. Je to číslo 403 - zbraň má polední trojčíslí 405.
O jakém problému jsi to psal, že by mohl nastat?
No jinak samozdřejmě na policii si ze mě dělali legraci - co že to mám za složeninu - a napsali do průkazu zbraně obě výrobní čísla.
No u nás v okrese, těchto zbraní asi moc není.
Jo, pánové - když jste zrovna odpověděli vy co se vás to týká - tak mám dotaz na vytírání hlavně. Kde by se dal sehnat ten navaděč vytěráku do komory?
Když použiju mosazný kartáč, tak ho mám prostrčit jen tam (od komory) a pak až projde ústím ven ho vyšroubuvat z vytěráku a vytěrák vytáhnout? - Nebo můžu normálně vytáhnout vytěrák i s kartáčem. Příjde mi, že pak by nebyl rozdíl mezi čistěním od ústí a čistěním od komory.
Díky.
O jakém problému jsi to psal, že by mohl nastat?
No jinak samozdřejmě na policii si ze mě dělali legraci - co že to mám za složeninu - a napsali do průkazu zbraně obě výrobní čísla.

Jo, pánové - když jste zrovna odpověděli vy co se vás to týká - tak mám dotaz na vytírání hlavně. Kde by se dal sehnat ten navaděč vytěráku do komory?
Když použiju mosazný kartáč, tak ho mám prostrčit jen tam (od komory) a pak až projde ústím ven ho vyšroubuvat z vytěráku a vytěrák vytáhnout? - Nebo můžu normálně vytáhnout vytěrák i s kartáčem. Příjde mi, že pak by nebyl rozdíl mezi čistěním od ústí a čistěním od komory.
Díky.