Vojensk? vzduchovka vz.47
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Prosím majitele této vzduchovky, aby se podělili se svými zkušenostmi. Mám na ní velmi zajímavou nabídku. Zajímá mě především přesnost, úsťová rychlost, příp.možnost jejího zvýšení v mezích zákona a další praktické zkušenosti. Děkuji.
re:Vojenská vzduchovka vz.47
Vykon nic moc, raze 4,46
, presnost take nic moc. Slavie daleko lepsi.

Mám silnější pružiny a mosazné pístní kroužky.Přesnost-žádná sláva.
Ahoj,
je to spíš na okrasu nad krb, bez potíží, když ti ji ukradnou.
Měl jsem ji chvilku doma a neznale jsem do ní strčil klasiku 4,5mm diabolo a zůstalo to trčet v půli hlavně.
Jinak brok vyletěl, ale byl dobrej tak na díru do papundeklu z tvrdýma deskama od staré knížky si už neporadila.
Podle mě je to fakt hezká ozdoba na chatu. Neznalec považuje za kulovnici...
Martin Mor. Kras
je to spíš na okrasu nad krb, bez potíží, když ti ji ukradnou.
Měl jsem ji chvilku doma a neznale jsem do ní strčil klasiku 4,5mm diabolo a zůstalo to trčet v půli hlavně.
Jinak brok vyletěl, ale byl dobrej tak na díru do papundeklu z tvrdýma deskama od staré knížky si už neporadila.
Podle mě je to fakt hezká ozdoba na chatu. Neznalec považuje za kulovnici...
Martin Mor. Kras
Diky vsem za nazory, nakonec jsem ji koupil. Muj kousek je opravdu ve vytecnem stavu, byla to zrejme nejaka ulozenka. Tomu odpovidaji i me prvni pocity : slusne presna, pruraznost o neco nizsi nez Slavia 630 (subjektivne mi to neprijde dramaticky horsi), pohodlna manipulace (vzhledem k zasobniku s broky) a hlavne mam rad starou poctivou praci, takze spokojenost.
Nenech se mýlit,že je taková z fabriky.Tyto vzduchovky chodily pravidelně do opravny .Každá z nich je už mnohokrát předělávaná.
Máš pravdu - předchozí majitel mi dodatečně říkal něco v tom smyslu, že když jí koupil, byla po GO v nějakém vojenském opravárenském podniku. To ostatně není na škou, možná naopak provedli nějaké vylepšení 

Musím tě zklamat.Pracoval jsem ve VOP přes dvacet let a o vylepšení nemůže být ani řeč.Na vzduchovkách dělali lidé,kteří o řemesle neměli ani potuchy.
vz.47
prosím někoho aby mi zaslal na e-mail ňáké informace o této vzduchovce uvažuju o její koupi a chtěl bych aby mi někdo poradil chci si ji koupit hlavne kvůli tomu že je opakovací a nemusí se lámat tak jestli je ještě ňáká opakovací tak bych chtěl poradit díky můj e-mail je CPussy@seznam.cz