protoze clovek nemuze mit vse jen ze se mu to libi a ted na ceste jeste foxka od Dressl. A ty prachy mizi
  protoze clovek nemuze mit vse jen ze se mu to libi a ted na ceste jeste foxka od Dressl. A ty prachy mizi  jak jsem psal, u Dave a jinych me stve ze nabizeji zbozi,ale 90% z toho nemaji,meli by uvadet je nebo neni skladem a hlavne pravdive
 jak jsem psal, u Dave a jinych me stve ze nabizeji zbozi,ale 90% z toho nemaji,meli by uvadet je nebo neni skladem a hlavne pravdiveModerátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 protoze clovek nemuze mit vse jen ze se mu to libi a ted na ceste jeste foxka od Dressl. A ty prachy mizi
  protoze clovek nemuze mit vse jen ze se mu to libi a ted na ceste jeste foxka od Dressl. A ty prachy mizi  jak jsem psal, u Dave a jinych me stve ze nabizeji zbozi,ale 90% z toho nemaji,meli by uvadet je nebo neni skladem a hlavne pravdive
 jak jsem psal, u Dave a jinych me stve ze nabizeji zbozi,ale 90% z toho nemaji,meli by uvadet je nebo neni skladem a hlavne pravdive ...Problémů s dalšíma generacema bylo minimum,nebo si alespoň na fóru moc lidí nestěžovalo a pokud ano,tak máš doživotní záruku....co chceš víc?....
 ...Problémů s dalšíma generacema bylo minimum,nebo si alespoň na fóru moc lidí nestěžovalo a pokud ano,tak máš doživotní záruku....co chceš víc?....

Pedersoli:Poslední dobou jezdím k Brymový doledne,je tam málo lidí,nebo nikdo..tak pak se věnujou
 Pedersoli:Poslední dobou jezdím k Brymový doledne,je tam málo lidí,nebo nikdo..tak pak se věnujou  ...Ta akce na předovky byla docela dlouhá....nejspíš vyprodali staré zásoby..
 ...Ta akce na předovky byla docela dlouhá....nejspíš vyprodali staré zásoby..
 Tak ano, to mám, a vo všetkých veľkostiach
  Tak ano, to mám, a vo všetkých veľkostiach   Vďaka
 Vďaka

).
 ).