Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Greywolf: sem.ze stodulek a makam na andelu,rakze u Brymovy na to cumim casto,jen doufam ze to nejsou ty z ty prvni serie kde byli nejaky problemy. Cumim na ne a porad zvazuji zda koupit nebo, zda to fakt vyuziju,nebo zda chci jen ze to chci
protoze clovek nemuze mit vse jen ze se mu to libi a ted na ceste jeste foxka od Dressl. A ty prachy mizi
jak jsem psal, u Dave a jinych me stve ze nabizeji zbozi,ale 90% z toho nemaji,meli by uvadet je nebo neni skladem a hlavne pravdive
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Re: Derringer od fy Great Gun
Pedersoli:..Určitě to není první série,ta už je dááávno vyprodaná
...Problémů s dalšíma generacema bylo minimum,nebo si alespoň na fóru moc lidí nestěžovalo a pokud ano,tak máš doživotní záruku....co chceš víc?....
To s tím "jestli to opravdu chci"..,jo to nás zná asi víc....Dresslerka i GGčko jsou kvalitní výrobky a když musíš,tak musíš...Vsadil bych skleněný voko na to,že budeš mít nakonec obě
Edit:Je pravda,že to co má Brymová v nabídce,tak to je i skladem.Každý den aktualizují..takže pokud tě někdo nepředběhne při otvíračce,tak jdeš najisto...a řekl bych,že se i začali víc věnovat zákazníkovi
To s tím "jestli to opravdu chci"..,jo to nás zná asi víc....Dresslerka i GGčko jsou kvalitní výrobky a když musíš,tak musíš...Vsadil bych skleněný voko na to,že budeš mít nakonec obě
Edit:Je pravda,že to co má Brymová v nabídce,tak to je i skladem.Každý den aktualizují..takže pokud tě někdo nepředběhne při otvíračce,tak jdeš najisto...a řekl bych,že se i začali víc věnovat zákazníkovi
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Prijde mi jak kdy,dle nalady,nekdy jsou arogantni a protivny,jindy docela ok. Ale nabidka docela dobra, jen me stve ze zase zdrazili predovky.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Možno trochu mimo: ale chcel by som sa opýtať, čo za "gumenú paličku" to všetci používate? (pri nabíjaní - zatĺkaní). Čo je to, - aký to má priemer? Ktosi písal niekde, že je to čosi z Baumaxu.. Ďakujem 
Gumový paličky jsou např tohle: http://www.vokberoun.cz/index.php?did=v ... 0006500405
Jo a nemusíš si kupovat tu největší a nejtěžší........ ale můžeš
Jo a nemusíš si kupovat tu největší a nejtěžší........ ale můžeš
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Dvě jsem si tam taky pořídil.
Od Dejva mám taky pár kousků...pokud jde o Pedersolácký věci,dá se i vysmlouvat příznivější cena...teda mimo slevové akce
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
To Kentan: Ahá.. teda kladivko
Tak ano, to mám, a vo všetkých veľkostiach
Vďaka
Greywolf: tak ja spis zas odpo,taky tam byvaji dost lidi,tak sem naopak rad ze si vsimaj jich a ja si muzu v klidu prohlizet veci a premyslet,aniz by na me cumeli jak na zlodeje 
Kier:neni palicka jako palicka.Nase jazyky maji tak malo rozdilu a ty musis trefit zrovna tenhle 
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
na poslední vánočky jsem si objednal tuto http://www.vokberoun.cz/detail.php?did= ... &zid=48506 Vyhovuje plně.
No tak ja mám tieto dve, prvé kladivko je zrezané (aby sa vmestilo do krabičky), druhé som si robil. Tie farby na koncoch sú rôzne materiály že? Ja má bielu koncovku a tá je z tvrdého plastu - tá čierna je gumená?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak už se mi na tom dělá, moja .54 bude mít nově střenky z bílé mikarty (je to logické v čr hodlají pálit slonovinu tak jiný matroš není) Tady fotečka z práce dělá to čarodějuv učeň Viktor (od Blacka co stroká kudle). Myslím že je na dobré cestě a podle všeho nemá problém to dělat (já jo, jak su tlustý tak su líný
).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak to je ovšem parááádní kousek...gratuluju 
Na jedné straně by člověk plakal za ten materiál, na druhé
mají asi v ZOO pravdu
mají asi v ZOO pravdu
To je paraaada Ede.
Uz jsem nad tim taky premyslel,ale z umele slonoviny.Ten kontrast je luxusni.
Uz jsem nad tim taky premyslel,ale z umele slonoviny.Ten kontrast je luxusni.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert