Jinak se koukni na stránky Pro Armsu. Ti je taky nabízejí. Pokud si ale chceš i zastřílet, jdi do černé vdovy nebo podob
  Jinak se koukni na stránky Pro Armsu. Ti je taky nabízejí. Pokud si ale chceš i zastřílet, jdi do černé vdovy nebo podob  ně. Přece jen mají "ergonomičtější" střenky
 ně. Přece jen mají "ergonomičtější" střenky  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Jinak se koukni na stránky Pro Armsu. Ti je taky nabízejí. Pokud si ale chceš i zastřílet, jdi do černé vdovy nebo podob
  Jinak se koukni na stránky Pro Armsu. Ti je taky nabízejí. Pokud si ale chceš i zastřílet, jdi do černé vdovy nebo podob  ně. Přece jen mají "ergonomičtější" střenky
 ně. Přece jen mají "ergonomičtější" střenky  

S Martínkem se dá mluvit a dá se s ním dohodnout i nějaká ta sleva. Ale pozor, brát od něj pouze zbraně které doveze a velikým obloukem se vyhnout zbraním který poskládá jeho "puškař"Biggles píše:Za zeptání nic nedáš. A musím s čistým svědomím napsat, že s p. Martínkem jsem přes e-mail jednal jen jednou, nicméně zareagoval rychle a přesně, takže já můžu VM Custom jen pochválit
 A to je přístup, kterej bohužel v Čechách až tak běžnej není, takže jak jsem psal, já byl (a jsem) s touhle firmou spokojen
  A to je přístup, kterej bohužel v Čechách až tak běžnej není, takže jak jsem psal, já byl (a jsem) s touhle firmou spokojen