a zároveň s úctou vzpomínám na Ty jež tu byli před námi. Jejich poznání, kumšt a dovednost budou stále hodny následování.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Ocet taky slabounce naleptává ale musí se hlídat aby to nezačalo černat.  Jinak taky pomáhá stařičký klasický "Sidol" na mosazné věci. Dnes moderní čistič na nerezové věci například leštidlo na nádobí Zepter. Pokud to není hluboká rez, tak to půjde dát dolů, ale hlavně vše ručně. Leštící kotouč to ve chvilce ohřeje a je zle.
 Ocet taky slabounce naleptává ale musí se hlídat aby to nezačalo černat.  Jinak taky pomáhá stařičký klasický "Sidol" na mosazné věci. Dnes moderní čistič na nerezové věci například leštidlo na nádobí Zepter. Pokud to není hluboká rez, tak to půjde dát dolů, ale hlavně vše ručně. Leštící kotouč to ve chvilce ohřeje a je zle.  

D Ě D I Č N Á Š T Ě T K ASmékal Petr píše:Sem tam si zapíšu, co mě napadne ve vaně nebo na WC. Obvykle to bývají poznání, když jsem od života dostal ťafku.
Jedno z poznání:
Zůstane po nás jen to, co bude následníkům líto vyhodit.
Pokud Tvou sbírku dostane člověk znalý - přidá, rozšíří, zvelebí a bude se kochat.
Pokud Tvou sbírku dostane člověk kterému nic neříká, lehce rozprodá, či dokonce může i poškodit.
Jedině Ty sám budeš znát hodnotu citů které tvá sbírka obsahuje - nikdo jiný.
a opět náš milý Horátius se svým Carpediem quam minimu credula postero.
snad jen Carpe conquisitio.
Radgost píše:Tak jsem se na http://www.palas-m.cz pokusil nakoupit brusnou pastu na břitvy a břitvu.
S tímhle podnikem se mi nějak nedaří obchodovat. Nejprve jsem objednával brusnou pastu na břitvy. Od pana Palase jsem obdržel potvrzení objednávky s ujištěním, že následující den bude zboží odesláno. Po týdnu jsem objednávku urgoval a po druhém taktéž. To už jsem nedostal ani odpověď.
V pondělí jsem posílal dotaz na koupi břitvy (kde jinde koupit břitvu kolem 2000 Kč?), bohužel bez odezvy.
Tak marně přemýšlím, kde pořídím lacinější nástroj.
Poradíte někdo?