SW nemá špatné revolvery, rozhodně lepší než Taurus, ale Titanu jsem nějak nepřišel na chuť...právě díky té nízké hmotnosti, i když chápu že na denní nošení je každé deka znát. V tomto případě bych postrádal kohout...ať už z funkčního hlediska, tak i co se týče vzhledu. Pak by byl problém úchop, držel sem v ruce něco podobného od Rugera a jak tam nemám i malík, jsem nesvůj:)
Pro milovníky fotografie...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Já mám revolvery v oblibě, ale ty větší 

SW nemá špatné revolvery, rozhodně lepší než Taurus, ale Titanu jsem nějak nepřišel na chuť...právě díky té nízké hmotnosti, i když chápu že na denní nošení je každé deka znát. V tomto případě bych postrádal kohout...ať už z funkčního hlediska, tak i co se týče vzhledu. Pak by byl problém úchop, držel sem v ruce něco podobného od Rugera a jak tam nemám i malík, jsem nesvůj:)
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
			ČZ 50
Moje krásně hnědě brynýrovaná "padina" po nějakym soudruhovi SNB
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
			Dnes první střelecká zkušenost s SW 340. Vystřeleno 50ks .357mag tří výrobců. Magtech, Prvi Partizan a Federal HV. 
Střelba samotná je docela maso
 , auuuu. Ale né, není to tak hrozné  
  ale je fakt že celá krabička je až dost. 357 v revolveru této kategorie dá opravdu pocítit jak výkonným nábojem střílíte. Dlaň ruky sice brní, ale není problém bezpečně zasahovat siluetu/terč pachatele. Střílel jsem na různé vzdálenosti od 3 - 10 metrů. 
Možná by bylo zajímavé a pro dost uživatelů fóra i přínosné změřit rychlosti a vypočítat energii střel a porovnat s revolverem v 9mm luger, 38.spec. a případně i s prcky typu LCP, Kevin, Kel-tec a pod.
Pokud někdo může poskitnout měřící hradla rád pomůžu.
Zdraví P.
			Střelba samotná je docela maso
Možná by bylo zajímavé a pro dost uživatelů fóra i přínosné změřit rychlosti a vypočítat energii střel a porovnat s revolverem v 9mm luger, 38.spec. a případně i s prcky typu LCP, Kevin, Kel-tec a pod.
Pokud někdo může poskitnout měřící hradla rád pomůžu.
Zdraví P.
- 
				Smazaný uživatel 111

43
Další ruský deduško do zbierky. Ale najlepšie natom je, že ho nebolo treba vykuchať.
			Zopár foto čo som našiel . . .
				Naposledy upravil(a) Borec dne 27 lis 2008 14:00, celkem upraveno 1 x.				
			26
Už dlhšiu dobu nepriložil nikto nič nového, tak aspoň ja, pridám jednu nepoškodenú klasiku.
			:)
2luboking: To je ostrý, Full-auto?
2Roman:4ím si to maskoval? Tou páskou? Jestli jo, není to znát, dej podrobnější foto jednotlivých dílů
2Roman:4ím si to maskoval? Tou páskou? Jestli jo, není to znát, dej podrobnější foto jednotlivých dílů
Cogito ergo armatus sum.