, to je môj sen, ktorý sa mi asi nikdy nesplni  !!!
 , to je môj sen, ktorý sa mi asi nikdy nesplni  !!!   , Ale zatiaľ si túto tužbu vynahradzujem vz. 47-čkou
 , Ale zatiaľ si túto tužbu vynahradzujem vz. 47-čkou  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 , to je môj sen, ktorý sa mi asi nikdy nesplni  !!!
 , to je môj sen, ktorý sa mi asi nikdy nesplni  !!!   , Ale zatiaľ si túto tužbu vynahradzujem vz. 47-čkou
 , Ale zatiaľ si túto tužbu vynahradzujem vz. 47-čkou  

..dík.Pracuji na fotu.Když budeš mít cestu okolo,tak dej vědět a domluvíme se. Neni problém.Jinak o 29 jsem původně přemýšlel,ale vyhrála 629,hlavně kvůli té hlavni 8 3/8".Chtěl jsem zkusit něco delšíhojspalek píše:To picipaja: Koukám, že máš slušnej arzenál v revolverech, z té 629 bych si rád zašil, škoda , že jsi až v Budějovicích...nechal bych ti vypálit z mého pětikila:)
Jinak co bych já rád, je klasika Dirty Harryho, model 29...od SW
 Třeba jednou tu 29 vemu taky.Teď řeším na 629 dřevěné střenky,protože ty gumový od Hogue mi nějak nesedí(jsou hrozně plochý a dřevo se mi víc líbí). S tou 500 bych si taky rád bouchnul.Hlavně proto,že mám zálusk na BFR 500 od Magnum Research.Podle netu je to pěkný hovado
 Třeba jednou tu 29 vemu taky.Teď řeším na 629 dřevěné střenky,protože ty gumový od Hogue mi nějak nesedí(jsou hrozně plochý a dřevo se mi víc líbí). S tou 500 bych si taky rád bouchnul.Hlavně proto,že mám zálusk na BFR 500 od Magnum Research.Podle netu je to pěkný hovado  Akorát nemám zkušenost s kvalitou,ale podle dostupných informací,by měla být min.dobrá.Jestli někdo něco víte,tak sem s tím...Dík.
 Akorát nemám zkušenost s kvalitou,ale podle dostupných informací,by měla být min.dobrá.Jestli někdo něco víte,tak sem s tím...Dík.