Slavia 634 vs. 631
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-------------
				Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 20:28, celkem upraveno 1 x.				
		- 
				aivosh
- l.u.k.a.440
jako odrovnat, no nevim, nestrikame tam zadnou kyselinu ani strelny prach  a obcas se pist drobet ze predu promazat musi u nekterych zbrani to mas i v navodi cytuji,, doporucujeme jednou zacas prez prepousteci kanalek kapnout par kapek oleje na zbrane, pro delsi zivotnst Vasi zbrane..."
 a obcas se pist drobet ze predu promazat musi u nekterych zbrani to mas i v navodi cytuji,, doporucujeme jednou zacas prez prepousteci kanalek kapnout par kapek oleje na zbrane, pro delsi zivotnst Vasi zbrane..."  jinak verim, ze na nepredepsany mazivo zbran poskozuje. Ale o to kazdy vi.
 jinak verim, ze na nepredepsany mazivo zbran poskozuje. Ale o to kazdy vi.
			 a obcas se pist drobet ze predu promazat musi u nekterych zbrani to mas i v navodi cytuji,, doporucujeme jednou zacas prez prepousteci kanalek kapnout par kapek oleje na zbrane, pro delsi zivotnst Vasi zbrane..."
 a obcas se pist drobet ze predu promazat musi u nekterych zbrani to mas i v navodi cytuji,, doporucujeme jednou zacas prez prepousteci kanalek kapnout par kapek oleje na zbrane, pro delsi zivotnst Vasi zbrane..."  jinak verim, ze na nepredepsany mazivo zbran poskozuje. Ale o to kazdy vi.
 jinak verim, ze na nepredepsany mazivo zbran poskozuje. Ale o to kazdy vi.- l.u.k.a.440
sak si bol pri tom ked som to prehnal cez 2 chrona... a na vsetkych mala viac ako 16J ... na poslednom stretnuti to bolo... aj cez combro aj cez velke Clearove chrono (nez schytalo diabolkou do cela) to ukazalo viac ako 16J...  a rovnako tak tyzden predtym ked som to meral na combre u Fifa... a upozornujem ze bez dieselingu
 a rovnako tak tyzden predtym ked som to meral na combre u Fifa... a upozornujem ze bez dieselingu
rychlost 242-245m/s s 0,54g diabolkami (Levicke sportky), neviem si pomoct, ale mne to vychadza na 15,9-16,2J ale uznavam ze tych 0,2J nad 16J je fakt len kozmeticke prikraslenie, ziaden svetoborny vykon
  ale uznavam ze tych 0,2J nad 16J je fakt len kozmeticke prikraslenie, ziaden svetoborny vykon
teraz ma napadlo, sak to bolo v piatok vecer a ty si prisiel az v sobotu rano... ale nic to nemeni na tom, ze mam na to cca 7 svedkov
			 a rovnako tak tyzden predtym ked som to meral na combre u Fifa... a upozornujem ze bez dieselingu
 a rovnako tak tyzden predtym ked som to meral na combre u Fifa... a upozornujem ze bez dieselingurychlost 242-245m/s s 0,54g diabolkami (Levicke sportky), neviem si pomoct, ale mne to vychadza na 15,9-16,2J
 ale uznavam ze tych 0,2J nad 16J je fakt len kozmeticke prikraslenie, ziaden svetoborny vykon
  ale uznavam ze tych 0,2J nad 16J je fakt len kozmeticke prikraslenie, ziaden svetoborny vykonteraz ma napadlo, sak to bolo v piatok vecer a ty si prisiel az v sobotu rano... ale nic to nemeni na tom, ze mam na to cca 7 svedkov

- l.u.k.a.440
- l.u.k.a.440