Tuning vzduchovek
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
pedro gonzales
- Kontaktovat uživatele:
milý jerry, zdržím se tedy poznámek jak je to špatná zbraň, ale i kdybych chtěl, nemůžu ti pomoct, ani nechci, už jen to že chceš vytunit vzduchovku nad zákonem povolených 16 J o tobě prozrazuje že jsi nezletilý, nebo jsi ještě dokonale nepochopil o čem je tenhle toppic, je to tuningu to jo, ale pouze o zvyšování účinnosti a výkonu do povolených 16 J, že si chceš zvýšit výkon na víc, s tím bych se tady moc nechlubil, co kdyby
, no a jinak jsi si odpověděl víceméně sám, je to pružinou, která se ti bude stejně špatně shánět a nakonec si ji necháš vyrobit speciálně, a taky upravení cest unikajícího vzduchu jak tady rozebírá baretta. výsledkem bude supersilná vzduchovka s přesností lidera 44 
-
jerry
-
jerry
-
pedro gonzales
- Kontaktovat uživatele:
podle toho co se tady už rozebíralo vážně nemá smysl tyhle levnější vzduchovky tunit nad 16 j , jo kdyby to byla nějaká diana, která se už v originálu vyrábí nad 16 tak to by byla jiná, ale u toho gama nevím, nejhorší po tuningu bude asi ten zpětný ráz, mírně se to dá kompenzovat nějakou tou speciální botkou, ale stejně to bude mít vliv na přesnost
4,5 nachylnejsia na vietor? otom vazne pochybujem...tu sa riesilo: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=5027&start=60 a vo vetre sa 5,5 vraj sprava o 5% horsie ako 4,5....cize skoro rovnako.
G26(9x19) CZ100(9lug) Astra960(.357/.38 ) CZ92(6,35Bw.) MCM-Margolin(.22LR) Vostok-SM2(.22LR) Ardesa-Yukon(.50perk) S620,LOV1(4,5mm) TAU6
-
jerry
Jen na 200m, sem mysle že budu kosit vše co se pohne na vzdálenost 0,5 km.
A teď vážně, prostě moje představa je taková proč nemít vzduchovku v takovém stavu pro jakou ji vyrobyl výrobce? Vím že to není úplně ideální vzhledem k našim zákonům a povoleným 16 J, ale copak jsem nějakej ... abych s tím střílel na všechno okolo sebe a dostal se do problémů? Chci si jen pěkn zastřílet na terč, popř zastřelit nějakého toho škůdce s ocáskem.
Ještě mě napadlo jedno přirovnání, proč mít doma v garáži BMW s výkonem trabanta? Každý by chtěl aby BMW mělo pod kapotou BMW.
(tak a teď příjde lavina že Gamo rozhodně není BMW)
A teď vážně, prostě moje představa je taková proč nemít vzduchovku v takovém stavu pro jakou ji vyrobyl výrobce? Vím že to není úplně ideální vzhledem k našim zákonům a povoleným 16 J, ale copak jsem nějakej ... abych s tím střílel na všechno okolo sebe a dostal se do problémů? Chci si jen pěkn zastřílet na terč, popř zastřelit nějakého toho škůdce s ocáskem.
Ještě mě napadlo jedno přirovnání, proč mít doma v garáži BMW s výkonem trabanta? Každý by chtěl aby BMW mělo pod kapotou BMW.
(tak a teď příjde lavina že Gamo rozhodně není BMW)
-
Číča
-
Číča
-
Číča
-
Číča