Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

já myslel, že se mi nějak ztupila břitva, obtahoval jsem, pak i brousil, no a pak mi
 já myslel, že se mi nějak ztupila břitva, obtahoval jsem, pak i brousil, no a pak mi   a honem návrat k Bárbímu. Snad ten louh co žere ty kosti při výrobě než to zmýdelnatí, nějak preparuje moje vousy, že pak jsou jak křehká travička pod čerstvě naklepanou kosou. Lehký tah, a pak jen doleštit a je hladko.
 a honem návrat k Bárbímu. Snad ten louh co žere ty kosti při výrobě než to zmýdelnatí, nějak preparuje moje vousy, že pak jsou jak křehká travička pod čerstvě naklepanou kosou. Lehký tah, a pak jen doleštit a je hladko.   A taky ta možnost dirigovat hustotu pěny, to moc pomáhá. Jen dodnes nevím proč se mi jednou lépe holí řídší a podruhý si udělám hustou jak šlehačka. Holt asi podle "Ňákých pocitů".
 A taky ta možnost dirigovat hustotu pěny, to moc pomáhá. Jen dodnes nevím proč se mi jednou lépe holí řídší a podruhý si udělám hustou jak šlehačka. Holt asi podle "Ňákých pocitů".

. Ono ji totiž podle všeho vyrábí Dovo Solingen a to je tak trochu záruka kvality.
 . Ono ji totiž podle všeho vyrábí Dovo Solingen a to je tak trochu záruka kvality.  jak se asi dočteš výše ve fóru ale jinak je to dobrá značka.
 jak se asi dočteš výše ve fóru ale jinak je to dobrá značka.