co se hlavne tyce -ocividne byla rezava -pak ji nekdo "nastrikal" a pak na ni aspon rok z jedne strany prselo -skoda ze sem neudelal foto "pred" -jinak dulky mozna nemeli mm, ale sou tam -aspon pul urcite

jinak sem od velkeho mezirici -takze todle byla "jedina" moznost -ale z metru je to furt parada -pro mladou (decka) to staci cerneni se prej casem zakonzervuje a snad tedy bude OK.
DB Bus

Díky vašim radám, vypadá i funguje skvěle.Ještě jednou díky moc všem, co mi při renovaci pomáhali.
 Díky vašim radám, vypadá i funguje skvěle.Ještě jednou díky moc všem, co mi při renovaci pomáhali. 

. Neviete cim to moze byt? Povodne tam bolo este original tesnenie este z vyroby. Nato aby som ho neprerezal na nejakej hrane som daval pozor.
  . Neviete cim to moze byt? Povodne tam bolo este original tesnenie este z vyroby. Nato aby som ho neprerezal na nejakej hrane som daval pozor. ale to som bole este maly, takze nikdy viac ... To z S631 tam nepasuje, je velke. Da sa nahradit nejakym vodoinstalaterskym. Problemom bude zrejme husta vazelina, ktorou som natrel piest. Nastriekal som WDcko to piestu(nechcelo sa mi rozoberat), parkrat naprazno vystrelil a vyzera ze ked sa zastriela tak bude ok.
 ale to som bole este maly, takze nikdy viac ... To z S631 tam nepasuje, je velke. Da sa nahradit nejakym vodoinstalaterskym. Problemom bude zrejme husta vazelina, ktorou som natrel piest. Nastriekal som WDcko to piestu(nechcelo sa mi rozoberat), parkrat naprazno vystrelil a vyzera ze ked sa zastriela tak bude ok.