Diabolkou nad 50 metrů?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				sniper elite
- Kontaktovat uživatele:
Po nepřílíš úspěšné "onlajnovce" na 30m (jen 176 bodů) jsem si vyzkoušel svou novou CZ200S na měřených 50m a jsem velice spokojen  Nejen s puškou, ale i s optikou a nabíjecím zařízením a "kompíkem" od Josefa1000....díky pane nabíječ je supr a "kompík"--- slyším jenom cvaknutí "úderníku"
  Nejen s puškou, ale i s optikou a nabíjecím zařízením a "kompíkem" od Josefa1000....díky pane nabíječ je supr a "kompík"--- slyším jenom cvaknutí "úderníku" 
 Nejen s puškou, ale i s optikou a nabíjecím zařízením a "kompíkem" od Josefa1000....díky pane nabíječ je supr a "kompík"--- slyším jenom cvaknutí "úderníku"
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CZ200S+MTC Viper 3-12x44IRS nabíječ+kompík JOSEF :-)
			Je to "kompík" pro zpřesnění střelby a vedlejší účinek? Aspoň si sousedi nestěžují na hluk:-) Jinak vím na co narážíš,ale já nejsem odstřelovač jsem pouze člověk který si chce na svém pozemku bez obtěžování okolí co nejpřesněji zastřílet do terče  Je tady podstatně víc "nebezpečných" řidičů aut a motorek, kteří se svými hračkami zacházejí jak "hromadní vrazi"
  Je tady podstatně víc "nebezpečných" řidičů aut a motorek, kteří se svými hračkami zacházejí jak "hromadní vrazi"  a to sám jsem duší "motorkář"
  a to sám jsem duší "motorkář" 
 Je tady podstatně víc "nebezpečných" řidičů aut a motorek, kteří se svými hračkami zacházejí jak "hromadní vrazi"
  Je tady podstatně víc "nebezpečných" řidičů aut a motorek, kteří se svými hračkami zacházejí jak "hromadní vrazi"  a to sám jsem duší "motorkář"
  a to sám jsem duší "motorkář" 
			- 
				pisty
Mrkni se do threadu o CZ200S  Je tam pár fotek.
 Je tam pár fotek. 
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=830&start=1140
 Je tam pár fotek.
 Je tam pár fotek. http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=830&start=1140
			- 
				sniper elite
- Kontaktovat uživatele:
- 
				sniper elite
- Kontaktovat uživatele:
- 
				pisty
Jj....bude to střelivem:-) zkus JSB Exact a uvidíš jak krásně to bude lítat (pokud nebude mít "skrčenou sukni"pisty píše:OT: Vsak je to kompenzator nechceneho hluku.
Ja to nazyvam ochranou proti ohluchnutiu
Neviem sice ako to robite ale ja na 50m nevidim terc (samozrejme bez optiky) a cez puskohlad je to stale male a lieta to kde si chce. Mozno to bude strelivom (standard).
 )
 )CZ200S+MTC Viper 3-12x44IRS nabíječ+kompík JOSEF :-)
			f
nevim jak by z tebe tlumič udělal záškodníka, je to jen věc pro klid a hlavně pro ochranu zdraví (sluchu) to samí s laserem, jen uvidíš že na těch 50 metru to lítá pár metrů na každou stranu protože člověk to není schopen udržet, lepšího střelce to z tebe taky neudělá  ale já neměl pocit že by vzduchovka dělala hluk, spíše kovový rány a ty kompenzátor neschová
 ale já neměl pocit že by vzduchovka dělala hluk, spíše kovový rány a ty kompenzátor neschová  
 ale já neměl pocit že by vzduchovka dělala hluk, spíše kovový rány a ty kompenzátor neschová
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm  http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556