).Spolehlivě už od začátku funguje s plnými zásobníky a také spolehlivě spolupracuje s Wilson Mags P47D. Bez problémů chroustá patrony od Norinca, Magtechu.......jen jedna krabka S&B mu nechutnala......ve Vlašimi soudruzi zřejmě udělali chybu a utopili moc zápalky.
 ).Spolehlivě už od začátku funguje s plnými zásobníky a také spolehlivě spolupracuje s Wilson Mags P47D. Bez problémů chroustá patrony od Norinca, Magtechu.......jen jedna krabka S&B mu nechutnala......ve Vlašimi soudruzi zřejmě udělali chybu a utopili moc zápalky.Ze začátku se moc nechtěl nechat rozebírat (záchyt závěru byl napasovanej doopravdy na fest), ale po cca 500 ranách nejen takřka cokoli střílí, ale nejsou problémy ani s rozborkou, jak se rozchodil.
Netuším jestli je rozdíl v ceně oproti Spartanovi oprávněn kvalitou, ale Spartan se mi moc nelíbí, je dělanej na Filipínách a mikrometry mi k srdci nějak nepřirostly (občas ho i vytáhnu na procházku), nemluvě o tom, že mne stál lehce víc než Spartan a tak při troše snobství (je Made in USA) jsem po něm šáhnul a nelituju.
Vcelku mohu tedy tenhle kousek doporučit, kvalitní zpracování (slícování, žádné otřepy ani uvnitř, povrchovka), spolehlivá funkce, slušná cena.........jo a taky to není klon, ale originál (nadsázka
 )
 )

Já jen, že když už dám nemalý (alespoň pro mne) peníz za takovou hračku, tak bych byl rád, aby vydržela chvíli pěkná
  Já jen, že když už dám nemalý (alespoň pro mne) peníz za takovou hračku, tak bych byl rád, aby vydržela chvíli pěkná  ale to je bohužel u brynýru od STI tak nějak všeobecně známo, ale jinak je to krása! Já jsem původně chtěl 1911 v nerezu, ale od STI je to snad jenom Trojan a ten se mi moc nelíbí a hlavně Lawman je tu zatím jedinej
  ale to je bohužel u brynýru od STI tak nějak všeobecně známo, ale jinak je to krása! Já jsem původně chtěl 1911 v nerezu, ale od STI je to snad jenom Trojan a ten se mi moc nelíbí a hlavně Lawman je tu zatím jedinej