2000 ran, pořád ok a beze změn.
 2000 ran, pořád ok a beze změn.Alfa Defender 9mmL v praxi
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Přátelé, má někdo zkušenost s Alfou Defender .40SW? Plánuji jí koupit, je to moje prvnička   tak budu vděčný za každou radu, zejména, co se týče střeliva a možných záludností údržby.
 tak budu vděčný za každou radu, zejména, co se týče střeliva a možných záludností údržby.
Nenadávejte, já vím, že pro začátečníka by se hodilo asi něco jiného, ale prostě se mně líbí. 

BTW - jaké máte zkušenosti s Brymovou? Je to solidní obchod nebo se raději obrátit jinam? Mám to k ní nejblíž.
Nechce se mně kvůli tomu zakládat nové vlákno, ale téma zkušeností s různými prodejci a zbrojíří soustředěné na jednom místě by se možná leckomu hodily.
Předem díky.
			 tak budu vděčný za každou radu, zejména, co se týče střeliva a možných záludností údržby.
 tak budu vděčný za každou radu, zejména, co se týče střeliva a možných záludností údržby.Nenadávejte, já vím, že pro začátečníka by se hodilo asi něco jiného, ale prostě se mně líbí.

BTW - jaké máte zkušenosti s Brymovou? Je to solidní obchod nebo se raději obrátit jinam? Mám to k ní nejblíž.
Nechce se mně kvůli tomu zakládat nové vlákno, ale téma zkušeností s různými prodejci a zbrojíří soustředěné na jednom místě by se možná leckomu hodily.
Předem díky.
U Brýmové tady kupuje půlka republiky. Myslím, že to je normální obchod, tak jak by měl být, stejně, jako každý jiný. Hlavně nechodit k Řehákům   

Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
			K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
Mě to u Brymči příjde jako že by tam člověk měl jít a už předem vědět co chce. Protože nějaká konzultace a rady ohledně výběru čehokoli tam moc možný nejsou, jelikož jakmile tam s nima začnu něco řešit, způsobím tím třeba osmičlenou frontu a v tu chvíli mi prodavači začnou dávat nenápadně najevo, ať si už něco koupím, nebo ať du doprdele, páč zdržuju. Mě se prostě u Brymový nenakupuje dobře. 
A ***** to je šizuňk, to je známá věc. Ale holt tam člověk občas musí, protože jeho sortiment je výmluvný.
Nejlepší prodejci jsou v hradci králové, BARA HK a Dufek.
A Houmre, Alfa je pro začátečníka přímo ideál. A na tom se asi všichni shodnem. Jestli chceš levně a dobře střílet, doporučuju SB Range safe, jsou fakt v pohodě, redukovaný a s železnou hilznou, ale to čízám a spol. nedělá problém. Já už čízu ničím jiným nekrmím. Možná přebíjenky Limit, ale mezi nima je dost zmetků.
A ***** to je šizuňk, to je známá věc. Ale holt tam člověk občas musí, protože jeho sortiment je výmluvný.
Nejlepší prodejci jsou v hradci králové, BARA HK a Dufek.
A Houmre, Alfa je pro začátečníka přímo ideál. A na tom se asi všichni shodnem. Jestli chceš levně a dobře střílet, doporučuju SB Range safe, jsou fakt v pohodě, redukovaný a s železnou hilznou, ale to čízám a spol. nedělá problém. Já už čízu ničím jiným nekrmím. Možná přebíjenky Limit, ale mezi nima je dost zmetků.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."  
V.I.Čujkov
			V.I.Čujkov
Uplne v pohode obchod, akorat tam dost chodej vocumovat turisti takze se musis vic prosadit (tz. dat najevo ze jen necumis, ale jdes kupovat kver na zbrojak no...) ale normalni a regulerni jednani. Kupoval sem tam Glocka a v pohode.Homer262 píše:BTW - jaké máte zkušenosti s Brymovou? Je to solidní obchod nebo se raději obrátit jinam? Mám to k ní nejblíž.
Pánové díky za rady a za podporu. Měl jsem trochu problém ohledně ráže, toť vše. A taky mně .40SW přijde trochu moc na denní nošení - sem bych časem chtěl šoupnout spíše Kevina. Jsem limitovaný nutností nosit sako a taky nejsem dvoumetrový negr, takže budu muset volit něco fakt malého.
K Brymové jdu už papírem na konkrétní typ, takže moc rad ohledně výběru žádat nemůžu. Spíše okolo příslušenství - pouzdra a tak. Snad to nějak projde.

K Brymové jdu už papírem na konkrétní typ, takže moc rad ohledně výběru žádat nemůžu. Spíše okolo příslušenství - pouzdra a tak. Snad to nějak projde.

- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Predator : hezky řečeno ,mně pokaždé připadalo že jako bych u Brymové otravoval prodavače   tak už u nich nic já ani moji kamošy nekoupíme maximálně teda když něco bude echt výhodné to ty ksichty na těch 30minut přežiju
  tak už u nich nic já ani moji kamošy nekoupíme maximálně teda když něco bude echt výhodné to ty ksichty na těch 30minut přežiju   Řeháky nehodnotím bo jsem tam nikdy nebyl.
  Řeháky nehodnotím bo jsem tam nikdy nebyl. 
Homer262:tu Alfu si vem asi v 9mm luger než 40sw
 tak už u nich nic já ani moji kamošy nekoupíme maximálně teda když něco bude echt výhodné to ty ksichty na těch 30minut přežiju
  tak už u nich nic já ani moji kamošy nekoupíme maximálně teda když něco bude echt výhodné to ty ksichty na těch 30minut přežiju   Řeháky nehodnotím bo jsem tam nikdy nebyl.
  Řeháky nehodnotím bo jsem tam nikdy nebyl. Homer262:tu Alfu si vem asi v 9mm luger než 40sw
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
			[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele: