Střelecká videa
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
-
vlčák
jo , to máš pravdu asi to bude nějaká filmová maketa , ale stejně , kdyby to někdo znal, nebo našel , tak at napíše jak se to jmenujedalajlamax píše:2 vlcak --> hellou, tiez som si vsimol ten "rotacak" nieco podobne pouzivaju aj vo filme Deep Rising, je to tiez nieco rotacne, strielaju dlhe davky a neprebijaju...
- už jste viděli, jak správně nažhavit rotačák ?
Naposledy upravil(a) vlčák dne 28 čer 2008 10:49, celkem upraveno 2 x.
Já už tenhle ruční rotačák viděl v nějakým filmu, bohužel teď si nevzpomenu v jakým, ale stříleli tam s tím do nějaký obří mořský zrůdy, která ohrožovala jejich loď...hm, dobrý info, že? 
Můj názor je, že je to zbraň zkonstruovaná speciálně pro potřeby filmařů, protože v reálu fakt nevím, jaký by taková píčovina mohla mít využití.
Navíc, mě teda spíš zaujaly ty nádherný kozy, tuším že to byla naše Veronika Zemanová....
Můj názor je, že je to zbraň zkonstruovaná speciálně pro potřeby filmařů, protože v reálu fakt nevím, jaký by taková píčovina mohla mít využití.
Navíc, mě teda spíš zaujaly ty nádherný kozy, tuším že to byla naše Veronika Zemanová....
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
-
vlčák
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
ale něco jako vaše IPSC
Je to cvičení v budovách s rukojmíma a tak celkem gut a ta brokárna by na to byla jak dělaná ,se samopalem je to taky paráda 
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele: