Nový náboj : 8x57 airsoft
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Lettow-Vorbeck
Těžko říci, jestli to patří mezi normální, nebo airsoftové zbraně, ale nápad rozhodně pěkný. (Akorát nesmí dojít k záměně za ostré)   

Čtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se rozhodl přestat číst. - Winston Churchuil
To vypadá dobře. To není ale normal AS ne? To je jen přebitá 8x57 8mm AS kulí, ne?
Cogito ergo armatus sum.
			- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Jj
2golfkiller: Je to tak, normálně jen v obyč AS prodejnách, jsou AS zbraně jak na 6mm (obvyklejší) a 8mm. Jinak co kdyby se přidalo MALINKO nitro prachu? Kule by se asi roztekla, co? Jinak, zajímala by mě střelba z toho.... Možná bych se bál bordelu v hlavni, ale nevím.....
Cogito ergo armatus sum.
			- 
				Black Sabbath
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Black Sabbath
- Kontaktovat uživatele:
Nevidím důvod, proč by to nemělo projít. Střely 7,92x57I mají 0,318" (8,0772mm) a střely 7,92x57IS mají 0,323" (8.2042mm). V drážkách je potom místa ještě o fous víc a kdo ví, jak daleko zajede střela do vývrtu, když v nábojnici není prach ale jen zápalka, tak si dovede představit co to asi udělá s plastovou kuličkou. Neviděl bych v tom problém
			Nebál bych se že zápalka neprotlačí kuličku laufem. Když sem testoval na 10" hlavni jen nábojnici se zápalkou(test úderníku), tak šel z laufu 15 cm dlouhej plamen. To znamená že prošel milimetr tenkou dírou v zátravce, pak 10" hlavní a pak ještě 15cm ven. To si myslím je dostatečná ukázka síly puškové zápalky. Jo a když mě selhal náboj a odpálila jen zápalka, tak střela težká 300Gr (19,5G) byla v 1/4 laufu. Takže kdo nemáte ale potřebujete letlampu, tak revolver a nábojnice se zápalkama a cvakat a cvakat.  

- 
				Black Sabbath
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Black Sabbath
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Lettow-Vorbeck
Klidně bych to zkusil se svojí flintou, ale bojím se aby mi nezůstal plast v hlavni. To by potom výstřel s normální kulkou mohl skončit blbě. Možná že jsou to zbytečné obavy a že se ta kulička nerozteče. Škoda že to je prakticky nevyužitelné...
Čtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se rozhodl přestat číst. - Winston Churchuil

takže a ted přijde otázka : kde seženu kuličky 8mm
  takže a ted přijde otázka : kde seženu kuličky 8mm  

Myslím,že než tu 8x57 uvedli do prodeje tak,že ji testovali.Holt airsoft se pěkně rozrůstá
 Myslím,že než tu 8x57 uvedli do prodeje tak,že ji testovali.Holt airsoft se pěkně rozrůstá