Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 , mal som šušťakovu bundu no ani skrabancek, ale riadne som sa zapotil ked som pomyslel na to ze ma mohla trafit do oka... odvtedy nestrielam do nicoho co je odomna menej ako 10m aj ked ako citam toto vlakno boli odrazy uz aj na takuto vzdialenost
 , mal som šušťakovu bundu no ani skrabancek, ale riadne som sa zapotil ked som pomyslel na to ze ma mohla trafit do oka... odvtedy nestrielam do nicoho co je odomna menej ako 10m aj ked ako citam toto vlakno boli odrazy uz aj na takuto vzdialenost  
 no diabolka se vrátila přesně mezi světla ale tatíkova přesně na obroučku brejlí. Mně se povedlo něco podbného s 9mm flobertkou
 no diabolka se vrátila přesně mezi světla ale tatíkova přesně na obroučku brejlí. Mně se povedlo něco podbného s 9mm flobertkou  smrková deska na 10 metrů nebyla smrková deska ale pertinax s povrchovkou ala fládrování, seklo mně to přez hubu jak facan od tatíka,  no ted už se koukám a hlavně desky nakláním aby se kuele odrazila buď nahoru nebo alespoň do stran ( stačí pár cm )
 smrková deska na 10 metrů nebyla smrková deska ale pertinax s povrchovkou ala fládrování, seklo mně to přez hubu jak facan od tatíka,  no ted už se koukám a hlavně desky nakláním aby se kuele odrazila buď nahoru nebo alespoň do stran ( stačí pár cm )