jakou krátkou malorážku???
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Ale pánové,nechte to děcko (kokoweet) už být
. Já myslím,že my ostatní,co jsme už někdy v krámu se zbraněmi byli si občas trochu toho slangu můžeme dovolit... 
Ruské přísloví : co nejde silou,půjde ještě větší silou...
[quote="kokoweet"]Alfonss: Pokud si to do teď nepochopil, to s tou pumou byl žert...ale budiž, někdo suchar býti musí....
faktem ale je, že žijeme v CZ, máme své zákony, svůj jazyk a tak i platné termíny v oblasti zbraní [quote]
pokud to byl žert, tak hodně trapnej a nic to nemění na tom, že ses předvedl jak idiot
žijeme v CZ a naše zákony tvoří i lidé, kteří o problematice nemají ani ponětí, jsou to víc právníci než odborníci na zbraně, tudíž ty platné termíny zase tak platné nejsou.
faktem ale je, že žijeme v CZ, máme své zákony, svůj jazyk a tak i platné termíny v oblasti zbraní [quote]
pokud to byl žert, tak hodně trapnej a nic to nemění na tom, že ses předvedl jak idiot
žijeme v CZ a naše zákony tvoří i lidé, kteří o problematice nemají ani ponětí, jsou to víc právníci než odborníci na zbraně, tudíž ty platné termíny zase tak platné nejsou.
-
kokoweet
Mně přijde více idiotské myslet si, že jsem odborník na zbraně a že všichni, co píšou zákony jsou lidi, kteri nevedi oc kraci...Alfonss píše:kokoweet píše:Alfonss: Pokud si to do teď nepochopil, to s tou pumou byl žert...ale budiž, někdo suchar býti musí....
faktem ale je, že žijeme v CZ, máme své zákony, svůj jazyk a tak i platné termíny v oblasti zbraní
-
kokoweet
Řekl bych, že je to prast jako uhod...a jen tak mimochodem, koho tady napadám?Marthy píše:To kokoweet: Pořádně si přečti co napsal Alfonss.Napsal: naše zákony tvoří i lidé , kteří o problematice nemají ani ponětí...Tak než něco napíšeš tak si důkladně přečti příspěvek , na který odpovídášSpíš si myslím, že je idiotské napadat ostatní členy fóra.
To:Co kdybys taky hledal chybu u sebe a ne jen u jiných.
kokoweet napsal: Řekl bych, že je to prast jako uhod...
No neni tomu tak...Bylo to myšleno jako jako, že ty lidi co vymýšlí zákony o zbraních do daných problémů nevidí, ale najdou se i občas fundovaní lidé, proto jsem zvýraznil v minulém příspěvku "i"
kokoweet napsal: ze malorazka je dlouha zbran ....
název malorážky je podle mne odvozen podle ráže a ne podle toho jestli je to pistole nebo dlouhá puška.
kokoweet napsal:Tak mi pripada,ze bud nemas oci nebo hlavu...
Tak je hlavně důležité, že ty to máš vše pohromadě.
kokoweet napsal: Řekl bych, že je to prast jako uhod...
No neni tomu tak...Bylo to myšleno jako jako, že ty lidi co vymýšlí zákony o zbraních do daných problémů nevidí, ale najdou se i občas fundovaní lidé, proto jsem zvýraznil v minulém příspěvku "i"
kokoweet napsal: ze malorazka je dlouha zbran ....
název malorážky je podle mne odvozen podle ráže a ne podle toho jestli je to pistole nebo dlouhá puška.
kokoweet napsal:Tak mi pripada,ze bud nemas oci nebo hlavu...
Tak je hlavně důležité, že ty to máš vše pohromadě.
Která je ta nej? no přece tahle: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=4941 
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov