jinak příště by jsme tam mohli jít ve větší sestavě a dědci si nevrznou vůbec...jsem zvědavý s jakými omezeními vyrukujou potom - třeba že všichni musí střílet s rex-ama a nebo půl hodiny před střelbou vypít štamprli gutalaxu...
Malá odstřelovačka
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Klíče se hodí vždycky.....

jinak příště by jsme tam mohli jít ve větší sestavě a dědci si nevrznou vůbec...jsem zvědavý s jakými omezeními vyrukujou potom - třeba že všichni musí střílet s rex-ama a nebo půl hodiny před střelbou vypít štamprli gutalaxu...

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Závody
taky byla sranda jak jeden z nich pořád obhlížel mojí paralaxu a měl dojem že podvádím nedovoleným zvětšením. Trochu jsem se mu to snažil vysvětlit ale na očích jsem mu viděl že jsem stejně cizák a podvodník. Férově však musím přiznat že tam byli i světlé vyjímky se kterýma se tam dalo pokecat a kteří se chovali normálně.
Přijedte na soutěž do Prahy nebo do Hradce. Asi by se ti to libilo. www.strelectvi.info dle pravidel ssk Nová Paka. Udělejte si vlastní soutěž a budete mít klid. Všechno je o lidech 
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
-
harpplayer
- Odborník na zbraně
Nejhorší je, že s jedním z "nejhlavnějších" pořadatelů jedné ze zmíněných soutěží jsem léta střílel malorážku dle ISSF (tehdy UIT). On byl v té době krajská hvězda umísťující se slušně i na republikových závodech a já byl slabá II.VT. Tehdy byl přístupný diskusi o čemkoli, sám trénoval své syny a vychoval z nich velmi dobré střelce i lidi. Měl jsem ho rád a dodnes si ho vážím jako člověka erudovaného v oboru, za kterým jsou vidět výsledky. Nevím, co se v něm "na stará kolena" hnulo, že v každém, kdo není z jeho klubu a je jen trochu dobrej, vidí podvodníka. Sám už nestřílí, jen bafuňaří a prudí svoje vnoučata - to se opravdu trenérským vedením nedá nazvat. Jestli se takhle projevuje stáří, začínám se ho fakt docela bát.
Závody
from Sprotovec : Hm......bohužel jedu teďka na 3 týdny do lázní takže prošvihnu další termín ale pak už si to nenechám ujít. 
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
jj, ten adapter sem tet resil taky- podle navodu od spidera a je to sice trochu jiny system ale funguje to taky 
golfe, mao fakt pekna! taky tet finisuju s upravou a koncem tydne by mohla byt stejna jako tvoje
golfe, mao fakt pekna! taky tet finisuju s upravou a koncem tydne by mohla byt stejna jako tvoje
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele: