Omlouvám se, ale vůbec se v tom neorientuju, jen potřebuji nábojnicový pás a do něj cca. 30 prázdných nábojů.
Něco jako toto (pátý nebo šestý zleva)
Díky za aždou informaci nebo radu...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Jde mi především o ty náboje. Ale když bych sháněl na střelnici, tak to už jsou bez špičky, ne? Mě jde opravdu o efekt náboje, který není vystřelený...
 Jde mi především o ty náboje. Ale když bych sháněl na střelnici, tak to už jsou bez špičky, ne? Mě jde opravdu o efekt náboje, který není vystřelený...

). Nech si od známého koupit náboje 7,62x54 nebo podobné v množství jaké potřebuješ, cena je asi od 5,90,- za kus. Pak je delaboruj (vysyp prach a odstraň zápalku). Pak do každé hilzny vyvrtej z jedné strany díru (tak aby nebyla vidět a nekazila vzhled), čímž ho znehodnotíš. Dej zpátky kulku a je to.
 ). Nech si od známého koupit náboje 7,62x54 nebo podobné v množství jaké potřebuješ, cena je asi od 5,90,- za kus. Pak je delaboruj (vysyp prach a odstraň zápalku). Pak do každé hilzny vyvrtej z jedné strany díru (tak aby nebyla vidět a nekazila vzhled), čímž ho znehodnotíš. Dej zpátky kulku a je to. 

To je v pořádku, já ty tvoje skříně znám z ocguru, nezajímají mě jenom zbraně.Stoobi píše:A moc mě těší, že mi radíte s takovým zájmem, jdem opravdu poměrně velká lama v tomhle ohledu. Díky
 Kromě toho taky občas hraju Half Life, takže ten styl mě bere.
  Kromě toho taky občas hraju Half Life, takže ten styl mě bere. 

A jak jsem udělal rez? Je to speciální instatní rez a pak hodiny a hodiny práce a zase práce. Ale s výsledkem jsem celkem spokojen...
 A jak jsem udělal rez? Je to speciální instatní rez a pak hodiny a hodiny práce a zase práce. Ale s výsledkem jsem celkem spokojen... Ale jako "vtípek" na "tuning" vzduchovky to asi nebude to pravé...
 Ale jako "vtípek" na "tuning" vzduchovky to asi nebude to pravé...
Jo kdyby si byl zaregistrovany tak by si vedel, ze kazdy uzivatel ma svuj vymezeny prostor pro prilohy (tzv. prilohovy box). Az si ho Stoobi zaplni... bude namydlenejAnonymous píše:Mě fotky nevadí, mám obrázky vypnuté a kvůli tomuhle jsem si je zapnul a rád
Vadit by to mohlo adminovi, ale ten by se ozval.
 Jinak nic proti tomuhle "umeni". Sice mi to nic nerika... ale nevadi mi to. A Kaldovi to asi vadit take nebude. Jak rikam, kazdy ma svuj prilohovy box.
 Jinak nic proti tomuhle "umeni". Sice mi to nic nerika... ale nevadi mi to. A Kaldovi to asi vadit take nebude. Jak rikam, kazdy ma svuj prilohovy box.No, tak to by byl asi ideální případ. Pak už jen někoho s ZP, kdo ti koupí ty kulky. Je to korunová položka (jedna cca 2 až 3,-Kč).Stoobi píše:No tak nějak se mi nabízí jedna možnost, jak bych mohl nějaké nabojnice získat, takže uvidím, jestli to dopadne. Ale je možné, že to budou nějaké z kulometu, ovšem nejspíše vystřílené. Ale tady nevím, jak to pak vypadá...jak hodně je nábojnice zdeformovaná po výstřelu? Co by bylo potřeba nahradit, nebo tak?