Inak ten dioprt môže byť podobný,ako "puškochlad"

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 No co uz, dam to sem. Prvych sedem islo do desiatky (priemer 10mm) posledne tri do osmicky, co sa podla mna neda pripisat zbrani,
    No co uz, dam to sem. Prvych sedem islo do desiatky (priemer 10mm) posledne tri do osmicky, co sa podla mna neda pripisat zbrani,   
  Prostě hrůza zase. Navíc z poslední střelby nejsem vůbec nadšený. Střelba z ruky ok, když "nečekám" ten náraz a střílím uvolněně tak ok lítá to kam chci, ale jakákoliv střelba s opěrou jde hodně nahoru a doprava zase. Uvidím co na to řekne otec, ale nějak se mi to přestává líbit. Může být problém v té spoušti, která má fakt velký odpor nebo v munci (diabolky STANDARD, nejlevnější verze) ? Lítá to tam s puškohledem i přes mířidla. Musel jsem je korigovat hodně vlevo a dolů a už to tam vypadá docela komicky, s těma světlovodnýma vláknama natlačenýma na levém okraji. Co mě těší je, že když jsem zkoušel jsem průraznost, tak to šlo skrz celé Zlaté stránky 290 a vylítlo na opačném konci.
  Prostě hrůza zase. Navíc z poslední střelby nejsem vůbec nadšený. Střelba z ruky ok, když "nečekám" ten náraz a střílím uvolněně tak ok lítá to kam chci, ale jakákoliv střelba s opěrou jde hodně nahoru a doprava zase. Uvidím co na to řekne otec, ale nějak se mi to přestává líbit. Může být problém v té spoušti, která má fakt velký odpor nebo v munci (diabolky STANDARD, nejlevnější verze) ? Lítá to tam s puškohledem i přes mířidla. Musel jsem je korigovat hodně vlevo a dolů a už to tam vypadá docela komicky, s těma světlovodnýma vláknama natlačenýma na levém okraji. Co mě těší je, že když jsem zkoušel jsem průraznost, tak to šlo skrz celé Zlaté stránky 290 a vylítlo na opačném konci.Tak som skúšal tú vriacu vodu...tesnenie nezmäklo ani trocha....neviete naozaj niekto, ako to tesnenie na ten piest nasadiť...? ...mám H 105....alobal píše:Těsnění stačí dát na chvilku do vroucí vody a pak jde nasadit celkem v pohodě. Zarážka tam žádná není,je to jen kónus 16 na 14 mm,myslím. :roll:Jinak odpověď máš hned nad svojím dotazem co se týká náhradních dílů.
 Vďaka
 Vďaka . To originální těsnění tam nijak nejde, zkoušel jsem všechno, než jsem byl donucen použít kladivo a chemopren. Začínám docela přemýšlet, že Hatsana prodám. Je to fakt maras. Opravdu asi jedinná zlamovací vzduchovka, která je dostupná a docela kvalitní se stabilní přesností je Slavia 631, Bohužel
 . To originální těsnění tam nijak nejde, zkoušel jsem všechno, než jsem byl donucen použít kladivo a chemopren. Začínám docela přemýšlet, že Hatsana prodám. Je to fakt maras. Opravdu asi jedinná zlamovací vzduchovka, která je dostupná a docela kvalitní se stabilní přesností je Slavia 631, Bohužel