Ja som si ho nezadovážil na obranu (na to mám inšiePopundekl píše:Tak to je potom nejlepší, když pes je takovej tvrďák, pořídit si ho na obranu taky
OBRANA PROTI PSŮM + právní otázka?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
kokoweet
Proboha proč na obranu proti psům? Copak pes, který uteče majiteli z vodítka hned běží někoho zakousnout? Zbraň je určitě dobré nosit z komplexního hlediska, ale pořídit si ji ,,hlavně" kvůli psům v lese, to je dem.e.nce a těžká...mi kdyby někdo zastřelil psa, tak toho dotyčného *****i s celou famílií. Každopádně já preferuji zásadu, že s každým psem se dá domluvit....
2:kokoweet Toto je aj môj názor (a na inom fóre bol za toto viac-menej flame). Ale napriek tomu existujú aj "psi asociáli", ktorí ked sa konečne otrhnú z reťaze tak útočia bez príčiny a bez upozornenia (raz som sa bohužial s takým stretol) a tým sa to dá vysvetliť jedine hrubou silou, čo však neznamená že budem strieľať vždy keď sa bude dať. BTW ten pes "útočník" bol NO.
... i s celou familií... ještě že je tam těch pár teček, jsou vzácné chvilky, kdy si myslím, že by se u vydávání ZP měly udělat přísnější pravidla...kokoweet píše:Proboha proč na obranu proti psům? Copak pes, který uteče majiteli z vodítka hned běží někoho zakousnout? Zbraň je určitě dobré nosit z komplexního hlediska, ale pořídit si ji ,,hlavně" kvůli psům v lese, to je dem.e.nce a těžká...mi kdyby někdo zastřelil psa, tak toho dotyčného *****i s celou famílií. Každopádně já preferuji zásadu, že s každým psem se dá domluvit....
Známej myslivec střílí každýho psa, kterej je v lese "navolno".
Když jsem mu to vytkl, ríkal "Přijedou sem na chatu na víkend pražíci a vypustí pudla navolno, mám tu zahnízděný kačeny, on je vyplaší, když se za chvíly kačena vrátí, odžene je znovu a ony už se do hnízda nevrátí. Pes navolno je škodná. Dělá mi škodu v revíru..."
Každý majitel si musí svého psa zvládat a mít ho pod kontrolou. Spousta lidí k tomu přistupuje zodpovědně, měl by se každý rozmyslet jakého psa zvládne a jestli má čas se mu věnovat, ale majitel blbec = pes blbec.
-
Bobby_s_Lugerem
To Popundekl
Myslím, že na každou svini se vaří voda, tedy i na Vašeho "vypečeného kamaráda myslivce." A je jen otázkou času, kdy mu někdo udělá "bebí". Nerad to říkám, ale tito "myslivci" by měli být shromažďováni v Osvětimi. Pardon za expresivní reakci.
Re: To Popundekl
Tak pod to se podepíšu.Bobby_s_Lugerem píše:Myslím, že na každou svini se vaří voda, tedy i na Vašeho "vypečeného kamaráda myslivce." A je jen otázkou času, kdy mu někdo udělá "bebí". Nerad to říkám, ale tito "myslivci" by měli být shromažďováni v Osvětimi. Pardon za expresivní reakci.
Sice je to silně OT, ale pravděpodobně retardovaného myslivce štve, že mu pes vyplaší kačeny při hnízdění, tudíž se nevylíhne dost mláďátek a on nebude mít co na podzim vraždit.
To je zvrácenost a ne že ne.
Naposledy upravil(a) Matěj dne 15 bře 2008 17:59, celkem upraveno 1 x.
Re: To Popundekl
Matěj napsal:
Tak pod to se podepíšu.
Sice je to silně OT, ale pravděpodobně retardovenáho myslivce štve, že mu pes vyplaší kačeny při hnízdění, tudíž se nevylíhne dost mláďátek a on nebude mít co na podzim vraždit.
To je zvrácenost a ne že ne.[/quote]
Takže pitomý pes pitomého majitele může klidně zapříčinit smrt mnoha mláďat,ale sám si ji v žádným případě nezaslouží.
Já psy nestřílím protože je to zakázané zákonem,ale fotím je a filmuji i s majiteli. No a tak jednou za čtrnáct případů ten chudák pejskař nemá žádného kamaráda na úřadu a tak slízne mastnou pokutu. A mezitím blbý čoklové utýrali(protože málokdy něco zakousnou) několik srnčat a malých zajíčků.
Osobně proti dobře vychovaným psům nemám ani to nejmenší.
Tak pod to se podepíšu.
Sice je to silně OT, ale pravděpodobně retardovenáho myslivce štve, že mu pes vyplaší kačeny při hnízdění, tudíž se nevylíhne dost mláďátek a on nebude mít co na podzim vraždit.
To je zvrácenost a ne že ne.[/quote]
Takže pitomý pes pitomého majitele může klidně zapříčinit smrt mnoha mláďat,ale sám si ji v žádným případě nezaslouží.
Já psy nestřílím protože je to zakázané zákonem,ale fotím je a filmuji i s majiteli. No a tak jednou za čtrnáct případů ten chudák pejskař nemá žádného kamaráda na úřadu a tak slízne mastnou pokutu. A mezitím blbý čoklové utýrali(protože málokdy něco zakousnou) několik srnčat a malých zajíčků.
Osobně proti dobře vychovaným psům nemám ani to nejmenší.
Naposledy upravil(a) J.Laser dne 16 bře 2008 09:40, celkem upraveno 3 x.
Aquila non captat muscas
-
Bobby_s_Lugerem
To: J.Laser
Pane kolego, tedy Vy máte otřesnou češtinu... Pokud takto filmujete či fotíte osoby, s takto pořízenými záznamy nakládáte - tím, že je např. shromažďujete- a pak subjekty na záznamech udáváte (byť i správním úřadům), jste na tom z hlediska právní kvalifikace pro společnost nebezpečného/nežádoucího jednání mnohem hůře, než tito "pejskaři." Oni se totiž, možná, dopouštějí přestupku(ů); Vy pak zcela určitě trestného činu...
Aby jsme to přiblížili tématu. Takže myslivec ze zákona, pokud bude koukat na psa, kterej dáví srnče, může jen čekat, až to psa přestane bavit a polomrtvé kůzle případně dorazit a odnést???
A co třeba kdyby psa chtěl odehnat a pes na něj zaútočil? Ač je to sic pod "kontrolou" histerické paničky, která vlastní velké bojové plemeno, které neudrží ani na vodítku, proto ho raději pouští navolno?
A co třeba kdyby psa chtěl odehnat a pes na něj zaútočil? Ač je to sic pod "kontrolou" histerické paničky, která vlastní velké bojové plemeno, které neudrží ani na vodítku, proto ho raději pouští navolno?
Myslím že toto si buď nepochopil, alebo chceš zaviesť diskusiu úplne inde.
A s tými "bojovími" plemenami choď už niekde ...

Rottwailer je služobné plemeno od roku 1920 (tuším), pred tým to bol pastiersky pes.
Je tam voľakde zmienka o tom že pes "pytliači"?Známej myslivec střílí každýho psa, kterej je v lese "navolno".
A s tými "bojovími" plemenami choď už niekde ...

Rottwailer je služobné plemeno od roku 1920 (tuším), pred tým to bol pastiersky pes.