http://youtube.com/watch?v=h50TR3dWz0k
Jinak já osobně jsem byl pokousán od psa dvakrát a mohu potvrdit, že to není příjemný zážitek. Asi ti dotyční psi měli svůj den, pač jsem jim nabízel kousek masa a místo toho mě pokousali

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

. Problém nastává, když venčím svého vořecha. Střední špic, taková ta velikost, že když se dohadujem, kdo je doma pánem tak ho přeperu. Každej velkej pes si myslí, že si musí do toha mého malého psa kousnout. No a to já mu pochopitelně nechci dovolit. A pokud si cizí majitel toho svého psa nezvládá, nemá ho na vodítku a s košíkem a cizí pes mě napadne mého psa tak do něho budu kopat, šťouchat klackem a stříkat slzák... a když nic z toho nepomůže, tak ho i budu možná muset i odstřelit.
 . Problém nastává, když venčím svého vořecha. Střední špic, taková ta velikost, že když se dohadujem, kdo je doma pánem tak ho přeperu. Každej velkej pes si myslí, že si musí do toha mého malého psa kousnout. No a to já mu pochopitelně nechci dovolit. A pokud si cizí majitel toho svého psa nezvládá, nemá ho na vodítku a s košíkem a cizí pes mě napadne mého psa tak do něho budu kopat, šťouchat klackem a stříkat slzák... a když nic z toho nepomůže, tak ho i budu možná muset i odstřelit.Ten puk...bych rád viděl....Matěj píše:Mám pita, kterej „překousne puk“ a při „kousačce“ na mne mi přes kousací rukáv rozmačkal na ruce hodinky.Takže tu omotanou bundu bych ani nezkoušel.Teda pokud to není ruskej vaťák.
A přímo k věci - pepřák, kterej omylem rozkousl, mu nečinil sebemenší potíže.
Takže jestli by šlo do tuhého, radím střílet a nezkoušet žádný napodobeniny.
 tieto psy majú ozaj ohromnú silu v čelusťiach. A ešte musím poznamenať, že tieto psy idú až do konca (nevedia sa šetriť a to aj pri hre) a sú rýchle.
 tieto psy majú ozaj ohromnú silu v čelusťiach. A ešte musím poznamenať, že tieto psy idú až do konca (nevedia sa šetriť a to aj pri hre) a sú rýchle.Lis,tak to je můj rotvík-Dorotka....ALKAJ píše:No neviem, ale napr u APBT by som si nerád nechal zahryznúť aj do slabšej ruky - to je ako strčiť ruku do lisutieto psy majú ozaj ohromnú silu v čelusťiach. A ešte musím poznamenať, že tieto psy idú až do konca (nevedia sa šetriť a to aj pri hre) a sú rýchle.
A ako šťastný majiteľ takéhoto psa môžem potvrdiť že sú to úžasné psy (myslím ako spoločík, NIE ako bojovník).

.
 .