Plynové pistole
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Dave Fire
- gremlin101
??
co říkáte na 
http://sebeobrana.atlasobchod.cz/atlaso ... nd=3833331
(pátá položka zespodu)
Walther PP/Nikl/ Dřevo
vydrží to něco?
si říkám jestli má cenu si připlatit a koupit toto,nebo koupit to samé,ale od jiné značky za polovic..
				http://sebeobrana.atlasobchod.cz/atlaso ... nd=3833331
(pátá položka zespodu)
Walther PP/Nikl/ Dřevo
vydrží to něco?
si říkám jestli má cenu si připlatit a koupit toto,nebo koupit to samé,ale od jiné značky za polovic..
Naposledy upravil(a) gremlin101 dne 14 úno 2008 12:09, celkem upraveno 1 x.				
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
			Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
- Karl Třaskavina
Možno existujú, ale určite sa nedajú kúpiť (iba ak od dákeho tajného agenta   ). Tu sa o tom dozvieš viac.
 ). Tu sa o tom dozvieš viac.
			 ). Tu sa o tom dozvieš viac.
 ). Tu sa o tom dozvieš viac.Nervově paralytický plyn je třeba sarin nebo tabun. 
Ty se dají koupit opravdu těžko. 

Tím se třeba útočilo v tokijském metru. Nebo podobným zasáhli v Rusku proti čečencům co obsadili to divadlo, výsledek je známý, zastřeleni byli dva teroristé a 130 lidí zemřelo na otravu, holt Rusko.
Ty se dají koupit opravdu těžko.

Tím se třeba útočilo v tokijském metru. Nebo podobným zasáhli v Rusku proti čečencům co obsadili to divadlo, výsledek je známý, zastřeleni byli dva teroristé a 130 lidí zemřelo na otravu, holt Rusko.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
			- Karl Třaskavina
- Karl Třaskavina
- 
				mr.ja
chcel by som sa opytat ci sa da zistit z toho co je napisane na nabojnici kolko korenia obsahuje a ked hej tak konkrtne co musi mat 120mg napisane. 
a k tym paralizujucim nabojom. udajne niake nervovo paralizujuce naboje sa predavali volne na trhu, ale uz sa nemozu ale myslim ze u nas to nebolo. viem ze kolega si chodil pre niake naboje do rakuska co bolo u nas zakazane predavat. u nas ich mohli pouzivat len vojenske zlozky. takze pokial niekdo viete dobre po nemecky mozte zkusit pogooglit.
			a k tym paralizujucim nabojom. udajne niake nervovo paralizujuce naboje sa predavali volne na trhu, ale uz sa nemozu ale myslim ze u nas to nebolo. viem ze kolega si chodil pre niake naboje do rakuska co bolo u nas zakazane predavat. u nas ich mohli pouzivat len vojenske zlozky. takze pokial niekdo viete dobre po nemecky mozte zkusit pogooglit.
- 
				mr.ja
pre tych ktorych zaujimaju ucinky peper nabojov 120mg 
ako sa pozeram na toho chlapika jak potreboval 4 z toho dve boli pod meter. tak uz si nejsom taky isty ci na niakych 3-4fetakov s nozikmi je dobry napad s tym ist. mam zasobnik na 8 ran lebo niake dvakrat tak tazke hovedo na 15nabojov sa mi nechce tahat vsade, takze by som uvital co najsilnejsie naboje
			ako sa pozeram na toho chlapika jak potreboval 4 z toho dve boli pod meter. tak uz si nejsom taky isty ci na niakych 3-4fetakov s nozikmi je dobry napad s tym ist. mam zasobnik na 8 ran lebo niake dvakrat tak tazke hovedo na 15nabojov sa mi nechce tahat vsade, takze by som uvital co najsilnejsie naboje
- 
				LASKONKA