fotky vzduchoviek a co2
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
To risopepi: v tom pripade bych od tebe jednu "maketu" koupil. Jak jsem jiz napsal, uvazuju o vyrobe nove hlavne s drazkovanym vyvrtem. Predbezne jsem zjistil, ze by to udelali v Ceske zbrojovce. Protoze to musi byt presna prace, bez vzorku tu zakazku nevezmou. Nechce se mi tam ale posilat hlaven z me pistole. Co kdyby ji zasantrocili. Byl bych nahrany. Pokud bys souhlasil, navrhni cenu. Urcite se dohodnem. Muzes mi poslat mail na vladan@chello.cz, abychom tu zbytecne nesvinili forum.
		- 
				WohlmuthOta
- Moderátor
Sbírka
Krásná sbírka jak těch opakovaček, tak Slávií. Vida jaké jsou krásné fotky s novým foťákem...  

Nejsem si jist, ale jediná z těch Slávii je určitě 5,5mm. Myslím, že ta 612-ka... Jak je to?

Nejsem si jist, ale jediná z těch Slávii je určitě 5,5mm. Myslím, že ta 612-ka... Jak je to?
Jj...díky taky jsem jí ostatním "trošku" záviděl naštěstí už je doma a je opravdu NÁDHERNÁ  i když je to opravdu macek (4540g i s optikou),ale to zpracování za to opravdu stojí
 i když je to opravdu macek (4540g i s optikou),ale to zpracování za to opravdu stojí   Zatím jsem s ní moc nestřílel je strašná kosa+vítr jenom asi 150 ran. Každopádně s mým předešlým GAMEM Royal CFX se to nedá srovnat
  Zatím jsem s ní moc nestřílel je strašná kosa+vítr jenom asi 150 ran. Každopádně s mým předešlým GAMEM Royal CFX se to nedá srovnat   i když taky nebyla až tak moc špatná.
 i když taky nebyla až tak moc špatná.
			 i když je to opravdu macek (4540g i s optikou),ale to zpracování za to opravdu stojí
 i když je to opravdu macek (4540g i s optikou),ale to zpracování za to opravdu stojí   Zatím jsem s ní moc nestřílel je strašná kosa+vítr jenom asi 150 ran. Každopádně s mým předešlým GAMEM Royal CFX se to nedá srovnat
  Zatím jsem s ní moc nestřílel je strašná kosa+vítr jenom asi 150 ran. Každopádně s mým předešlým GAMEM Royal CFX se to nedá srovnat   i když taky nebyla až tak moc špatná.
 i když taky nebyla až tak moc špatná.Taky vzduchová (airsoftová) zbraň navíc R/C řízená  

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
				Naposledy upravil(a) mechanik dne 17 úno 2008 20:54, celkem upraveno 1 x.				
			- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Si myslím ze by stacilo sem davat opravdu zajimave fotky ( mne neprijde zajimave - ruzne variace na xxxxxx treba 10 vzduchovek na jedne zdi pak na druhe pak natreti, pote to přerovant a znova , vzduchovek mám docela batoh ale že bych s tím zadelaval forum ? )
Pote dat do vlakna ktere založil Kubajz a kam už dal fotky svého HW97, taki každej kdo si ji koupí tam má asi patent nacpat tam 15 fotek které o ničem nemluví.
Takže to tady asi bude nedostatek místa permanentně.
Pote dat do vlakna ktere založil Kubajz a kam už dal fotky svého HW97, taki každej kdo si ji koupí tam má asi patent nacpat tam 15 fotek které o ničem nemluví.
Takže to tady asi bude nedostatek místa permanentně.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
			AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Velice se všem omlouvám, ale jsem zvyklý z Bike-fora a tam to nedělá problém  tak,že jestli jsem se někoho dotkl vložením pár fotek svého novýho miláčka sorry
 tak,že jestli jsem se někoho dotkl vložením pár fotek svého novýho miláčka sorry 
				 tak,že jestli jsem se někoho dotkl vložením pár fotek svého novýho miláčka sorry
Naposledy upravil(a) mechanik dne 17 úno 2008 20:58, celkem upraveno 1 x.				

Můj nový WEIHRAUCH 97K optika LEAPERS
  Můj nový WEIHRAUCH 97K optika LEAPERS