FSN-01
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				fredy
- 
				Smazaný uživatel 111
- 
				fredy
To-fredy
Nevíš to protože ji mizerný voják ,takže střílels na spodní okraj nekrytě ležící figury s kruhy,na 100m.
 ,takže střílels na spodní okraj nekrytě ležící figury s kruhy,na 100m.
Mezi spodním okrajem a 10sítkou je cca.25cm což odpovídá rozdílu mezi hledím 100-300m.Na spodek se střílí jednak kvůli snadnějšímu zamíření na rovinu terče,ale hlavně kvůli ostatním cvičením,při nich se používá hledí 3 na většinu vzdáleností a hlavně v noci kdy není vidět se standartně nastavuje hledí na 3 (protože je tma a čísla nejsou vidět,stáhne se hledí dozadu na U=univerzální,U odpovídá opět hledí 3 tedy U=300m) Takže asi tak nějak ve zkratce .
 .
Jen se obávám že nepochopil li si to na vojně za rok až dva ,tak to nepochopíš ani teď.
 ,tak to nepochopíš ani teď.  

No a neber to osobně,jsi odrazem práce svého velitele a toho bych postavil ke zdi. 

Nevíš to protože ji mizerný voják
 ,takže střílels na spodní okraj nekrytě ležící figury s kruhy,na 100m.
 ,takže střílels na spodní okraj nekrytě ležící figury s kruhy,na 100m.Mezi spodním okrajem a 10sítkou je cca.25cm což odpovídá rozdílu mezi hledím 100-300m.Na spodek se střílí jednak kvůli snadnějšímu zamíření na rovinu terče,ale hlavně kvůli ostatním cvičením,při nich se používá hledí 3 na většinu vzdáleností a hlavně v noci kdy není vidět se standartně nastavuje hledí na 3 (protože je tma a čísla nejsou vidět,stáhne se hledí dozadu na U=univerzální,U odpovídá opět hledí 3 tedy U=300m) Takže asi tak nějak ve zkratce
 .
 .Jen se obávám že nepochopil li si to na vojně za rok až dva
 No a neber to osobně,jsi odrazem práce svého velitele a toho bych postavil ke zdi.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
			- 
				fredy
jenže já už sem 16 roků z vojny doma  
   tak si nemůžu pamatovat nejaké detaily, které mě tehdy ani moc nezajímali
 tak si nemůžu pamatovat nejaké detaily, které mě tehdy ani moc nezajímali  to že se střílelo na spodní okraj nekrytě ležící figury na hledí 3 a rozdíl je 25 cm tedy na střed to je jasné
 to že se střílelo na spodní okraj nekrytě ležící figury na hledí 3 a rozdíl je 25 cm tedy na střed to je jasné  akorád mě uteklo proč se nestřílelo hledím 1 přímo na střed
  akorád mě uteklo proč se nestřílelo hledím 1 přímo na střed  tak ted už to vím, tak mě nebíte že sem špatný voják
 tak ted už to vím, tak mě nebíte že sem špatný voják  

tak si nemůžu pamatovat nejaké detaily, které mě tehdy ani moc nezajímali
 tak si nemůžu pamatovat nejaké detaily, které mě tehdy ani moc nezajímali  to že se střílelo na spodní okraj nekrytě ležící figury na hledí 3 a rozdíl je 25 cm tedy na střed to je jasné
 to že se střílelo na spodní okraj nekrytě ležící figury na hledí 3 a rozdíl je 25 cm tedy na střed to je jasné  akorád mě uteklo proč se nestřílelo hledím 1 přímo na střed
  akorád mě uteklo proč se nestřílelo hledím 1 přímo na střed  tak ted už to vím, tak mě nebíte že sem špatný voják
 tak ted už to vím, tak mě nebíte že sem špatný voják  

- 
				martas_v
- Kontaktovat uživatele:
Re: FSN-01
Kdybych si v současné době kupoval Sa858 a FSN-01, jaký je mezi nima rozdíl (tím nemyslím finanční)?
Děkuji
			Děkuji
krom povrchovky asi zadnej rozdil. Jen FSN se ti bude sekat pri strileni, a u 858 nebudes mit zadnej problem. Uz jsem mel 2 858ky a bez zaseknuti. To se o FSN neda rict.
já měl na reklamaci 4ks 858 z cz a trpěli hermex efektem
nevybereš si
			nevybereš si
Mám FSN krátkou verzi ,vystřeleno asi 2000 ran a zcela bez problémů , navíc je výrobce p.Novohradský údajně velmi vstřícný a ochotný člověk...
mám krátkou verzi a při používání pojistky mi vypadává čep na druhý straně, nějaký fígl jak to odstranit?
je tam otočný plech co zapadá do ozubů na čepech tak si ho pootoč,-) jestli si to ještě pamatuju.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
			- 
				rotwajlerdick
ja pri strelbe na cca 100m coz u nas na plzni je maximum pouzivam hledi c3 a lita mne na flek.na u a i na 1,2 lita niz.dal sem nemnel moznost vyskouset.mam 2ks 858tactical a absolutne bez problemu.stejny vysledka mam ja i syn s obema kusy.
nejsem zrovna zbrojíř, 58smu mám v ruce poprvéedelweiss píše:je tam otočný plech co zapadá do ozubů na čepech tak si ho pootoč,-) jestli si to ještě pamatuju.
 poradil bys mi co a jak kde?
  poradil bys mi co a jak kde?