Alfa Defender 9mmL v praxi
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
To ,že mají ocelové nábojnice vliv na životnost a funkčnost zbraně je pěkný blábol,nábojnice jsou povrchově ošetřené(pomosazené,poměděné,niklované)zbrani je to úplně jedno, jedině u nábojnic lakovaných(černé) může dojít při malé toleranci nábojové komory(těsnější)k nalepení nábojnice,vlivem tepla na lak, ale stačí tyto náboje před použitím "protřepat" v mastném hadru
a je to ok,.Kvalitní zbraň sežere všecko, jen "G"čkam to dělá problém 
In vino veritas...
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
já jsem s nima nemněl v GLOCKU ani jeden problém.Ale sere mně že jsem je kreten kupoval bo ted mam nabojnice k hovnu,bo se špatně přebíjej.Ted zkusil jsem udělat z nich jen 3 a víc ani hovno.
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Takže myslíte, že na těch řečích, že ocelový hilzny kurvěj vytahovač fakt něco je? Chtělo by to názor někoho, kdo jich vystřílel mraky z jedný pistole aby poreferoval.
Nebo se ozvu do Mythbusters z Discovery channel, ať to prubnou...
Nebo se ozvu do Mythbusters z Discovery channel, ať to prubnou...
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
Ocelovy hilzny jsou dost diskutabilni.predator píše:A o tom, jestli má železná hilzna nějakej negativní vliv na zbraň, dost pochybuju. Alespoň čízy s nima nemaj problém.Jejich jediná nevýhoda je koroze při blbým skladování nebo nošení. Je to prostě munice vyráběna pro rychlý spotřebování, s čímž já nemám problém.
Znam cloveka, co je strilel z G26 a nemohl si je vynachvalit.
Ale znam vic lidi, co jim dost zlobily.
Jde o to, ze ta ocelova hilzna zustane po vystrelu vic roztazena, hur se tedy taha ven. Odnasi to vytahovac. Nepozna se to po stovkach vystrelu, ale po tisicich.
Navic spousta zbrani ma vubec problem to vytahnout.
Na kurzu u AdamaTyce s tim jeden kluk strilel a kazda 3. rana nebyla vytazena, tak je vzal Adam do svyho Shadowa a ejhle - stejnej vysledek - jedna zavada za druhou.
Rezult pro me - nebrat. Radsi za 3.90 Magtechy nez za 3.60 ocelaky. Magtechu uz jsem taky nejakou tu tisicovku vystrilel a vsechno bez problemu.
Nebo prebijet
Tvemu prispevku budiz oponentem realitaramires píše:To ,že mají ocelové nábojnice vliv na životnost a funkčnost zbraně je pěkný blábol,nábojnice jsou povrchově ošetřené(pomosazené,poměděné,niklované)zbrani je to úplně jedno, jedině u nábojnic lakovaných(černé) může dojít při malé toleranci nábojové komory(těsnější)k nalepení nábojnice,vlivem tepla na lak, ale stačí tyto náboje před použitím "protřepat" v mastném hadrua je to ok,.Kvalitní zbraň sežere všecko, jen "G"čkam to dělá problém
No já střílel ocelové nábojnice v ráži 9mmMakarov z pistole stěčkin a neměl sem jediný problém,ani lakované se nějak extra neprojevili tak nevím.Chybu bych tuším hledal v konstrukci,některé zbraně fungují (hlavně vojenské) a jiné na to nejsou stavěné. 
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
Nikdo
Zrovna Glock mi papá SB RSA bez ploblému. Ale viděl jsem dolovat hilznu z několika čezet, na druhou stranu z několika čz jsem oceláky střílel bez problému, čezeta je vůbec co kus to nenapodobitelný originálpredator píše:Moje číza sežere všechno be zproblému.
Gloky jsou asi rozmlsaný...
Viděl jsem surově zaseklý ocelový hilzny v Berettě (pomohla až ocelová tyč a kladivo), s mejma ocelákama mě majitel hnal od své K100 (povídal cosi o ocelové tyči a kladivu).
Jak píšou CMK a glock69 - je to boj každého, co láduje.
Mně je to fuk
,co kdo používa a taky ty názory, ja mněl CZ85B a nebyl jedinej problém, z CZ52/9mmL taky žádný problém, mněl sem i pujčenou (dýl)P08 a taky bez problémů, no a tet mám Alfu Defender a té doslova vyhovují
, asi mám stěstí na ok zbraně
,ale samozřejmně neříkám že to někomu fakt nemaká, co už? 
In vino veritas...