Na druhou stranu já zbraň beru tak trochu jako sportovní náčiní a trochu jako zbraň
Pro milovníky fotografie...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
epetr2008
Zbraň rozhodně hračka není, pokud si to někdo myslí, neměl by ji dostat vůbec do rukou. Co se týče povrchovky, tak pravdu má Alfonss, že uhlíková ocel většinou předčí kvalitu nerezu a zbraň také vydrží mnohem déle.
Vzhledově mi sedí nerez na revolverech, pistole mám raději černé v laku. Ale to je věc každého, co se komu líbí. Pravda je, že některé pistole v nerezu, zvláště "doplněné" o všelijaké kombinované doplňky v černé či niklu působí skutečně jako pouťová hračka za padesát korun.
Vzhledově mi sedí nerez na revolverech, pistole mám raději černé v laku. Ale to je věc každého, co se komu líbí. Pravda je, že některé pistole v nerezu, zvláště "doplněné" o všelijaké kombinované doplňky v černé či niklu působí skutečně jako pouťová hračka za padesát korun.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Zbraň člověka, který ji nemá primárně pro to, aby s ní zabíjel, hračka je. Kolik z vás pracuje u policie nebo u armády? Dva, tři lidé? Ale kolika z vás udělá radost, když se na ni díváte, když ji vezmete do ruky a když s ní dobře nastřílíte na terč? Řekl bych, že většině.
Neříkám, že zbraň není hračka nebezpečná.
Neříkám, že zbraň není hračka nebezpečná.
Nikdy neházej flintu do žita.
Voris ma pravdu - na to aby nekdo rekl, ze zbran neni hracka, je nejdrive nutne rici, co hracka je.
Vsechny hracky jsou svym spusobem nebezpecne a jsou urceny pro urcitou cast lidi. Zbran jako nastroj zabavy a radosti nebo treninku je hracka. Zbran jako nastroj zabijeni se za hracku jiz povazovat asi neda.
Pokud si nekdo mysli, ze hracka je pouze bezcenny kus neceho, s cim si hraji male deti, tak se myli! Ja mam treba za svoji nejoblibenejsi hracku svoje auto:) A taky zbran
Vsechny hracky jsou svym spusobem nebezpecne a jsou urceny pro urcitou cast lidi. Zbran jako nastroj zabavy a radosti nebo treninku je hracka. Zbran jako nastroj zabijeni se za hracku jiz povazovat asi neda.
Pokud si nekdo mysli, ze hracka je pouze bezcenny kus neceho, s cim si hraji male deti, tak se myli! Ja mam treba za svoji nejoblibenejsi hracku svoje auto:) A taky zbran
Hatsan 100 + Watlher 4x32 AO
Na druhé straně zase v zákonech o zbraních není nic napsáno o tom,že je zbran hračka
To by jsi pak mohl považovat za hračku skoro všechno....Podle mého by se o tom,že je zbran hračka mělo psát jen s úvozovkama.Jinak souhlasím se spalkem,že tomu kdo si myslí,že je zbran hračka,by ZP neměl být vůbec vydán...Zkuste to říct u psychologa který vás bude posuzovat 
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele: