Jen mám dotaz na co konktrétně je ten trubkový klíč 5,5mm a imbusák? Možná je to něco, když se rozebere pistole (sundá pažbička). Díky.

P.S. Z který strany a jak se správně používá ten kalibr diabolek? Nějak na to nemohu přijít.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

, jinak vytahovač a narazeč tesneni mam uz z drivejska, a na co je maly imbusovy trubkový klíč tak to sám nevím.
, jinak vytahovač a narazeč tesneni mam uz z drivejska, a na co je maly imbusovy trubkový klíč tak to sám nevím.

Problém nastal, když jsem vymontoval 5-ti ranný (pohoda) a chtěl tam dát 1-ranný. Lehce jsem ho namáznul olejem a snažil se ho tam zasunout, první 2-3cm to šlo ztuha, pak cm hůř a poslední 2cm to prostě už nešlo (možná kladivem). Vůbec nešlo otáčet, takže naprosto nepoužitelný. Jehla se zdá být dobrá, do hlavně by zalezla, ale to pouzdro je krapet větší, prostě ne a ne. Nevíte kde soudruzi z Drulova udělali chybu
  Problém nastal, když jsem vymontoval 5-ti ranný (pohoda) a chtěl tam dát 1-ranný. Lehce jsem ho namáznul olejem a snažil se ho tam zasunout, první 2-3cm to šlo ztuha, pak cm hůř a poslední 2cm to prostě už nešlo (možná kladivem). Vůbec nešlo otáčet, takže naprosto nepoužitelný. Jehla se zdá být dobrá, do hlavně by zalezla, ale to pouzdro je krapet větší, prostě ne a ne. Nevíte kde soudruzi z Drulova udělali chybu  

Napadlo mě, jestli u Eaglu není širší lůžko, ale to bude asi blbost. Je možné, že to je vadný kus (závěr). Děkuji za názory.
 Napadlo mě, jestli u Eaglu není širší lůžko, ale to bude asi blbost. Je možné, že to je vadný kus (závěr). Děkuji za názory.
 Pouzdro obou závěrů (jak 1.r, tak 5.r) je od modré čárky stejně tlusté - v tom chyba rozhodně není. Je to na chlup stejný, takže v tomto ohledu je závěr ok.
  Pouzdro obou závěrů (jak 1.r, tak 5.r) je od modré čárky stejně tlusté - v tom chyba rozhodně není. Je to na chlup stejný, takže v tomto ohledu je závěr ok.  Do hlavně má zalézt zhruba po tu modrou čárku, ale jehla má bohužel 5mm. Takže blbost. Před přepouštěcí kanálek má hlavěň cca 4,55mm, aby tam líp lezli diabolky.
  Do hlavně má zalézt zhruba po tu modrou čárku, ale jehla má bohužel 5mm. Takže blbost. Před přepouštěcí kanálek má hlavěň cca 4,55mm, aby tam líp lezli diabolky. 
   Kdyby měl někdo foto závěru, budu rád, jinak asi budu reklamovat v Drulovu.
 Kdyby měl někdo foto závěru, budu rád, jinak asi budu reklamovat v Drulovu.  Dík
 Dík