Kazdopadne snad mu ten leguan chutnal...Nak
NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
ss2men> hmm 900psi (6,2MPa) to tam asi meli krapanek tepleji 
CZ 634 .177
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
roxor
Mne sa ozvali z www.municak.sk vraj v piatok jednu .177 dostali, ale kúpil som do zbierky ďalšiu vz.47 tak mi neostali peniažky, snáď na budúci rok to vyjde.
Mne sa ozvali z www.municak.sk vraj v piatok jednu .177 dostali, ale kúpil som do zbierky ďalšiu vz.47 tak mi neostali peniažky, snáď na budúci rok to vyjde.
stará online súťaž, výsledku k dispozícií
www.vzduchovkyonline.wz.cz
Všetko o opakovacej vzduchovke vzor 47
www.ss2men.wz.cz
www.vzduchovkyonline.wz.cz
Všetko o opakovacej vzduchovke vzor 47
www.ss2men.wz.cz
Tak mi taky jezisek pronedek Deltu 4x32AO
Vcera mi to jezisek teprve koupil a uz pri kupovani (vybiral jsem mezi 4x32AO a 3-9x40) me bylo jasne, ze jste meli vsichni pravdu. Mam Tasco 4x20. Sice kdyz jsem ho poridil a zacal s QB78 strilet myslel jsem jak je dobre a presne (kovovy tubus - neprislo mi jako hracka), ale jak jsem mel poprve v ruce Deltu tak se mi teprve rosvitilo. Me Tasco stalo nastesti jen 215Kc takze skoda docela mala, ale pripojuji se k ostatnim nema cenu kupovat ty CZUB, Tasco ... 4x15,4x20 jsou to vyhozene penize (stojej az ke 400kc). Tasco dam detem na drevenou flintu urcite si s nim pohrajou, bohuzel mam deti tri a Tasco jen jedno. Takze az budete tyhle puskohracky vyhazovat ozvete se.
Jinak aktualni cena v Binoxu vcetne jednodilne 10cm montaze 1890Kc. Vzal jsem tu kratsi protoze byla v cene kompletu. S 12cm by cena byla 2090Kc. Tak jsem ty 2 cm ozelel snad jsem opet neusetril na nepravem miste. No holt nekteri se chybami neponauci.
Jinak aktualni cena v Binoxu vcetne jednodilne 10cm montaze 1890Kc. Vzal jsem tu kratsi protoze byla v cene kompletu. S 12cm by cena byla 2090Kc. Tak jsem ty 2 cm ozelel snad jsem opet neusetril na nepravem miste. No holt nekteri se chybami neponauci.
OK
2Neznalek:ja sem taky koupil tu 10cm, koupil sem to s bratrancem. Jinak ja mam vyhodu, znama dela v obchodu, co odsad taha veci, takze to budu mit este levnejsi, ale bude az pod stromeckem
, ale uz bude mit brzo svyho panicka
Jinak mas tam propichovac novej na 7g bombicky? Nebo novou klicku s tou objimkou, nebo ten sroub co drzi ten kov se drevem pohromade, nebo ty vicka vzadu na konci? Nebo proste nejakou upravu?
Cogito ergo armatus sum.
Upravy - nvim zda to tak nazyvat.
No mam prodlouzenou pazbu a propichovac z gola orisku na jednu ceskou CO2. Po testovani jsem zjistil, ze dve se v podstate nedaj najednou spravne propichnout (i logicky se na to da prijit proto original ma pohyblivy propichovac - po napichnuti jedne jiz neotocis zatkou aby si napichl druhou) a kdyz tak ta jedna je pichla nedokonale a po dostrileni a vyndani vystreli jako raketa, takze strilim na jednu bombicku a jsem spokojenej. Jinak me "upravy" jsou zde ve foru i s fotkami, ale nejde o zadne upravy. Vse maximalne jednoduche zvladnutelne bez zpecialniho, naradi za par minut. Ten propichovac je tak jednoduchej az se za to stydim, proti dokonalim konstrukcim a provedeni od ostatnich, ale pro nas mene zrucne splni ucel stejne.
Koupil jsem ji v Binoxu Křižíkova 91 Praha 8.A proč mi tam ty příspěvky lezou dvakrát 
Naposledy upravil(a) LaRi dne 18 pro 2007 21:02, celkem upraveno 1 x.
Kultura prodeje
Tu kulturu prodeje sem neresil, kupovala to znama, dal sem ji jen money, natahla to na shop, takze byla i sleva.
Cogito ergo armatus sum.
-
PajaHradec
- Kontaktovat uživatele:
QB78
Tak tady je objimka, ktera drzi zasobnik a hlaven u sebe, delal jsem to z hliniku a pridal jsem desetinu milimetru na roztec tech velkych der, abych mel malililinko zvedlou hlaven.Jinak kdyby nekdo neco chtel tak SZ.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Kutil
Zdravím všechny přítomné , tak dnes jsem se stal majitelem QB78mičky , ještě čekám na Deltu a bude komplet , doufám , že z této kombinace bude mít syn na Vánoce radost ( a já taky ... ) . V českém návodu ( odsud z Gunshopu )je uvedeno červeným písmem ( skoro na konci ) " nestřílejte naprázdno ! " . Není ale uvedeno , jestli s natlakovaným zásobníkem plynu , nebo tím míní suché natahování závěru a spuštění ( bez plynu, bez diabolky ) .Podle mne ani jeden z případů nemůže vést k poškození ( pokud bych si s tím uvedeným způsobem nehrál celou noc ) . Máte s tím někdo zkušenost , proč je tato výstraha v návodu uvedena ?
?
Mysli se tim to "suche" vystrelovani. Kdyz tam mas CO2 tak se tim vypousti, jinak to z toho nedostanes. Takze s CO2 se neboj, jinak to nevypustis, jinak kdyz je to "uplne" naprazdno tak to nevim, taky by me to zajimalo.
Cogito ergo armatus sum.
Zákaz střílení naprázdno je spíš záležitost pístových vzduchovek.
U QB78 bych řek, že ji to asi neprospívá, ale zároveň ani nijak zvlášť nevadí.
U QB78 bych řek, že ji to asi neprospívá, ale zároveň ani nijak zvlášť nevadí.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
Kutil
Díky za rychlé odpovědi , myslel jsem si , že to může být nějaká obecná formulace ( typu nesušit kocoura v mikrovlnce ) , ale přece jen mi to nedalo se raději nezeptat ( doma jsem navíc měl vždycky jen Slavie ). Podle prvního osahání musím uznat - tedy v poměru k ceně - se QB-78 netváří vůbec zle , trochu začistím okraje gumy na botce pažby , i to dřevo je na omak příjemné , no - ta miřidla - to neřeším , v pátek dorazí optika ( doufám ). Syn je teď asi 3/4 mých rozměrů , tak mu to bude velikostí akorát tak do ruky . A na rozdíl ode mne vidí jak šakal , tak se těším na jeho nástřely ( abych se před ním nakonec nemusel stydět .... ).