Zajímalo by mě, jestli taky někdo střelil něco, co vůbec nečekal
 Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

pro dvanactileteho kluka to byl hustej pohled
  pro dvanactileteho kluka to byl hustej pohled 

Když se asi po 5 ráně trefil tak mi došla trpělivost, zaběhl jsem si pro svůj nádherný prak
  Když se asi po 5 ráně trefil tak mi došla trpělivost, zaběhl jsem si pro svůj nádherný prak   , popadl první šutr co se válel na dvorku a z cca 15m zamíříl hajzlíkovi přímo mezi oči a natáhl gumu co to šlo. (Ten parchant mě fakt štval
, popadl první šutr co se válel na dvorku a z cca 15m zamíříl hajzlíkovi přímo mezi oči a natáhl gumu co to šlo. (Ten parchant mě fakt štval   )
 )  Samozřejmě to mělo své následky... Soused si přišel i se synem postěžovat a fotříci se tenkrát málem porvali (táta ukazoval poškrábanej lak na autě od skobiček a modřinku na mejch zádech a soused zas hajzlíkovo 3 oko)
  Samozřejmě to mělo své následky... Soused si přišel i se synem postěžovat a fotříci se tenkrát málem porvali (táta ukazoval poškrábanej lak na autě od skobiček a modřinku na mejch zádech a soused zas hajzlíkovo 3 oko)   No a když odešli tak jsem dostal řádsky na prdel a prak mi byl zabaven. Objevil jsem ho až předloni když jsem uklízel na půdě. Byl dobře schovanej.
  No a když odešli tak jsem dostal řádsky na prdel a prak mi byl zabaven. Objevil jsem ho až předloni když jsem uklízel na půdě. Byl dobře schovanej.