... fakt pekny.
 ... fakt pekny.Jak ze si "vyhonil" tu V0? sroubovanim toho ventilku na prepoustaku se toho moc vystrelovat IMHO neda... nebo se pletu?
Proboha jak si to nastavil hlaven?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

doufam ze mi nikdo neuda a neprijede si pro ne zasahova jednotka!!!!!!
 doufam ze mi nikdo neuda a neprijede si pro ne zasahova jednotka!!!!!!

Nechci hnidopiššky snižovat tvoje snažení, nepochybně jsi s ní dokázal divy, ale nevyplatilo by se víc, koupit něco dražšího a potom si to třeba taky "vytunit", jenom ne tak razantně? Není toho tuningu pro LOV 21 trochu škoda? Jinými slovy: Nebylo by lepší, když už takhle rozsáhle a pracně upravovat, tak něco, co za to fakt stojí? (I když je fakt, že ty jsi tuhle otázku vlastně velmi originálně vyřešil tím, že jsi z LOV 21 udělal prakticky úplně jinou zbraň, která za to už stojí určtětroj píše:tak to sem moc rad ze mi nekdo pochvalil
natahuje se podobne jako malorazka(nebo treba jako cz200)
nad uchycenim skladaji operky je mozna videt takova cerna kulicka-ta se otoci o 90 stupnu a natahne tahem dozadu (klasika)
vo vylezla nahoru diky delsi hlavni,rozsirenymu prepoustecimu kanalu ve ventilu z lovky a rozsirenou dirkou v hlavni, a taky pouzitim o 50 procent silnejsi bici pruzinky!spust je dvouodporova a je predelana z toho puvodniho obycejnyho jazycku,
hlaven jsem pouzil ze slavie junior(myslim 620)
ta hlaven neni roubovana
(to co je tam videt na konci ovsem neni tlumic,vite jak:)ale kupodivu to pri vystrelu jenom cvakne..to sem z toho jelendoufam ze mi nikdo neuda a neprijede si pro ne zasahova jednotka!!!!!!
je to moc fajn hracka..hlavne ze se da sbalit do batohu a zastrilet si jako z normalni pusky
no jinak taky mam moc rad takovyhle kutily
abych rekl pravdu podobnymi(ale preci jen ne tak razantnimi)upravami prosly skoro veskere moje zbrane(vzduchovky)
 . Je pravda, že dělat z Anshutze jinou zbraň pomocí tuningu by byla ztráta času, protže ta jiná zbraň tutově nebude lepší než originál, zatímco u LOVky...)
 . Je pravda, že dělat z Anshutze jinou zbraň pomocí tuningu by byla ztráta času, protže ta jiná zbraň tutově nebude lepší než originál, zatímco u LOVky...)

..jen
 ..jen   koukám
 koukám