Pardon, napadený objekt opravuji na"německý ovčák"vlčák píše:jbiker - tak to teda popírám , žádný malí trhač se na mně nevrhl , ani mi prdel nenatrhl...
Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Z dlhoročnej a bohatej praxe (nielen svojej) môžem odporučiť klobásu - tej zaručene neodolajú (hlavne myši).Syr,spek,slanina,uzenina,to je vsechno zbytecny,ty mrchy to obejdou
BTW
Najlepšia pasca je dať na jeden koniec britvy slaninu a na druhý klobásu - príde potkan a pozerá: slanina, klobása ,slanina a sám sa podreže
A lacnejšia verzia je keď sa dá iba britva - príde potkan a pozerá ani slanina, ani klobása ...
Tak jsme o víkendu jeli s přítelkyní k jejím rodičům, mají takové menší hospodářství takže o havět všeho druhu není nouze. Hlavně teda o potkany není nouze. V sobotu odpoledne nebylo co dělat tak jsem vzal svojí slávku a šel počíhat o kousek dál (cca 15 matrů). Už za chvilku se objevil první pazmrd a měl to chudák za sebou. Co mě ale dost překvapilo bylo to že se během deseti minut objevili další dva a začali toho nebožtíka požírat, takže se z toho mrtvýho stala dobrá návnada pro ty ostatní, celkem jich zařvalo za ten den asi pět, takový odpočinkový den... 
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
-
vlčák
trochu nechutné , ale normální, když ty chudinky nemají co žrát ... jednou jsem dal pastičku do sklepa a za půl hodiny tam byla myší kostra , ze které vysela kůže ...
- když teda nepočítám již zmiňované případy vyžrané pastičky, která zůstala natažená - to bude asi tím , že se to musí zmáčknout a oni to zakousnou a zvednou ... ( když to při tom zakousnutí nezmáčknou
)
- když teda nepočítám již zmiňované případy vyžrané pastičky, která zůstala natažená - to bude asi tím , že se to musí zmáčknout a oni to zakousnou a zvednou ... ( když to při tom zakousnutí nezmáčknou
jj železa-daj se ještě sehnat v železářství,ale na potkany to není-vím že se to používalo na ondatry,lišky bo jiné větší zvířata-na potkana či krysu je jejich oblouk moc velkej-jednou jsem je políčil na kuny co jsme měli doma,ale chytl se do nich ježek
od té doby jsem je nevytáhl(mám ty s hrotama)a propo:když máte doma nějaké hlodavce ve větší míře(statek,či stodola)pořiďte si kunu
vychytá všecky myši aj potkany
-pár lidí mi to říkalo,tak jsem je nechal na pokoji a osvědčilo se mi to-a zajmavý je že do kurníku nám nevlezla(asi chodila k sousedovi
)
Vyjde to do litru, v nabídce je to tady http://www.sweb.cz/hradsky-sunk/ nebo tady http://www.driml-napajecky.cz/?p=zbozi&id=2817 železa jsou prej zakázaný a tohle nevim, ale tohle snad prej taky, ale někdo zas říkal, že pro odchyt škodný v honidbách, ale nevim, myslivec nejsem.
No já jsem se kosil ve dne, už je přeci jen poměrně chladno a venku není tolik žrádla pro ty mrchy a hledaj kde můžou. Tchán to tráví nějakým jedem takže jsou pak oblblý a pomalý. Pamatuju si jak jsem jednou číhal na potkana, vylezl, zamířil sem a plesk, diabolka šla o kousek vedle a cinkla o plechový hrnec, potan se jen zastavil a nic. Tak jsem nabyl znovu a to už sem se trefil a bylo po něm

Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
-
Romanek
Ty mrchy mě maj na "háku" . Včera v 17,00 jsem dal na každou past (velká plechová past jako na myši) šunku, v každym rohu garáže je díra, tak tam a v prostředku garáže jsem udělal hromádku nakrájenýho jablka a šunky. V 22,00 na pasti nedotčeno, ale celá hromádka byla fuč... přemejšlim zasypat ty pasti pilinama, aby nebyla vidět, ale nevim. Dneska večer si tam dam uzenou makrelu a dřepnu si tam s flintou...