NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
PajaHradec
- Kontaktovat uživatele:
A co to cerny?
A z ceho je to cerny-ten plast, to si delal taky doma? Me to prijde jak nejaky polotovar. Me to pride cely jak z jednoho kusu, nejdriv sem si myslel, ze je kus z montare pro optiku, ale vypada to, ze je to z jednoho kusu. Jak pise paja, nej by byl nejakej mimi nakresek od ruky. Pls, mini nakresek 
Cogito ergo armatus sum.
????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Jinak dvojnozku si vezmu pak asi tuhle: http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=2953&
osCsid=7862c2c7a7476fff9bd2d9e81981075d
Je i na tady ty pusce (libi se mi)
Jinak dvojnozku si vezmu pak asi tuhle: http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=2953&
osCsid=7862c2c7a7476fff9bd2d9e81981075d
Je i na tady ty pusce (libi se mi)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Cogito ergo armatus sum.
Pro Apevia:
U toho zásobníku, co vyrobil milius, jsem pochopil ten princip.V pevné liště(co je připevněna na zbrani v držáku je drážka, aby přesně padla do závěru.V pohyblivé liště, tam kde jsou umístěny diabolky jsou půlkruhová vybrání.Na horní straně pohyblivé lišty jsou drážky, které se zaseknou v držáku, to zaručí přesnou polohu diabolky a že diabolka propadne drážkou v pevné liště.
U toho zásobníku, co vyrobil milius, jsem pochopil ten princip.V pevné liště(co je připevněna na zbrani v držáku je drážka, aby přesně padla do závěru.V pohyblivé liště, tam kde jsou umístěny diabolky jsou půlkruhová vybrání.Na horní straně pohyblivé lišty jsou drážky, které se zaseknou v držáku, to zaručí přesnou polohu diabolky a že diabolka propadne drážkou v pevné liště.
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
-
PajaHradec
- Kontaktovat uživatele:
Tjn princip ok
Jo princip chapu, ale zajimal by me primo postup, z ceho primo-jak je udelanej ten "podavac", ta lista s diabolkama nejni problem, ale ten "podavac" ano. Jinak je to velice dobrej napad.
Cogito ergo armatus sum.
Fajn nápad a dobrá práce.
Jenom je to hrozně dlouhé. Zkus udělat druhou verzi na deset ran nebo i jenom na pět. Tohle je jak kulomet.

Jenom je to hrozně dlouhé. Zkus udělat druhou verzi na deset ran nebo i jenom na pět. Tohle je jak kulomet.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Taky bych to tak nejradsi udelal
Kdybych ji mel uz doma, tak bych si to taky uz nejak vymeril. Budu ji mit snad ve stredu-kdyz pujde vse podle planu. Jinak mas to dobry, jen je dost dlouhy, nejakej 5-ti ranej by stacil a vic tech lyzin s tema diabolkama. Jinak jak si teda udelal takovy to voditko? Mohl bys mi sem hodit este nejaky foto ty lyziny? Pls. Dik. Cau.
Cogito ergo armatus sum.
Muska
Cau, jde sundat muska (to na konci hlavne)? Jinak hledi drzi na 2 sroubech ne? Dik, cau.
Cogito ergo armatus sum.
Dik
Hele dik, jde mi o to, ze si tam chci dat napodobeninu tlumice kvuli designu. Takze je to v poho, vytocim sroubek a nasadim imitaci tlumice, jak jednoduche, ze?
Cogito ergo armatus sum.