Pro milovníky fotografie...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Adam Peteřík
to je remington co???a jaká ráže??? kdyby bylo místo  plastu dřevo tak by byla ešt lepří a nožky bych na to nedaval 

- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Golfkiler: Což oto, zbraň je to krásná ale fotky jsou nic moc  Ty to přece Golfe zvládneš nafotit mnohem lépe než co jsi poslal né?
 Ty to přece Golfe zvládneš nafotit mnohem lépe než co jsi poslal né?   Podle toho co jsem viděl tu fotku s tvým GLOCKem tak se tyto fotky nedají srovnat. Příště se více snaž
 Podle toho co jsem viděl tu fotku s tvým GLOCKem tak se tyto fotky nedají srovnat. Příště se více snaž 
 Ty to přece Golfe zvládneš nafotit mnohem lépe než co jsi poslal né?
 Ty to přece Golfe zvládneš nafotit mnohem lépe než co jsi poslal né?   Podle toho co jsem viděl tu fotku s tvým GLOCKem tak se tyto fotky nedají srovnat. Příště se více snaž
 Podle toho co jsem viděl tu fotku s tvým GLOCKem tak se tyto fotky nedají srovnat. Příště se více snaž 
Baikal IŽ 27 EM-1C, ČZ 110, GLOCK 17
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat.
			Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat.
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Adam Peteřík
-
Golfjiller: ááá z golfklillera bude sniper  

, a nevim co je na dřevu hnusnýho ty snipere

, a nevim co je na dřevu hnusnýho ty snipere- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Re: -
nebude už jeAdam Peteřík píše:Golfjiller: ááá z golfklillera bude sniper

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
			[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
SW 500 Magnum
Tak jsem konečně v klidu domova mohl poprvé nafotit drobečka, aby jste se se monou mohli pokochat nad jeho tvary... 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
			Pokračování....pro srovnání jsem nechal i náboj 9mm Luger, který každý z Vás zná... 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.