. Ten moskyt mi na zaciatok urcite staci, potrebujem sa naucit strielat ako sa patri, a na to musim spotrebovat dost municie, lebo ked som videl prve sustrely hned po kupe -> rovnomerne rozstrielana cela A4, zeby tam boli nejake zhluky sa povedat neda. Ked som bol na strelnici 3-ti krat, uz to bolo lepsie, vsetko sa mi zmestilo do kruznice s polomerom 5 cm. Podla mna je takato zbran na zaciatok idealna, a vecsinou nikto neostane pri jednej zbrani.
. Ten moskyt mi na zaciatok urcite staci, potrebujem sa naucit strielat ako sa patri, a na to musim spotrebovat dost municie, lebo ked som videl prve sustrely hned po kupe -> rovnomerne rozstrielana cela A4, zeby tam boli nejake zhluky sa povedat neda. Ked som bol na strelnici 3-ti krat, uz to bolo lepsie, vsetko sa mi zmestilo do kruznice s polomerom 5 cm. Podla mna je takato zbran na zaciatok idealna, a vecsinou nikto neostane pri jednej zbrani.A co sa tyka spracovania zbrane, tak som zatial nenasiel ziadnu chybu, material vyzera byt kvalitny, zadrzky som mal len ked bola uz riadne spinava alebo ked som dal SB club naboje, Blazery a CCI Minimag to zere jedna radost. Ja sa proste s nim vytesujem ako male decko.

hlavně že to všechny baví to je důležitý
  hlavně že to všechny baví to je důležitý