jinak trochu OT, byl jsem v neděli na závodech BR na Kladně a přijel střelec s malorážkou Strela, něco tak velkýho už jem dlouho neviděl lauf snad i přes 80cm a vprůměru tak 1" možná víc
Malá odstřelovačka
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- rimfireBR
 - Kontaktovat uživatele:

čau snipeři  

chci poděkovat za nedělní dovádění v Magnumu a to i za kluky Zdenka F. a Mirka P. Moje 456, kterou jsem po závodě nehodil do žita prodělá malou operaci ve formě bedingu a úplné záměny spoušťového mechanizmu za sportovní spoušť a na další zápolení už snad budem oba na 100 % fit and slim 

jinak trochu OT, byl jsem v neděli na závodech BR na Kladně a přijel střelec s malorážkou Strela, něco tak velkýho už jem dlouho neviděl lauf snad i přes 80cm a vprůměru tak 1" možná víc

- 
				harpplayer
 - Odborník na zbraně

O malorážce Strela jsem četl zmínku v knížce p. Jurjeva, viděl jsem skicu, ale fakticky naživo nikdy. Zřejmě to bude docela vzácnost. Nepořídíl jsi foto? Ta spoušť na 456 by mě taky zajímala - až ji budeš mít, rád se podívám, případně objednám i na svůj kanón. Ještě jsem 456 taky úplně neodepsal. Se Suhlkou to ale je daleko větší pohoda. Jen teď nějak zmizely z trhu.
			Mrkněte na www.kssk.sk na fotogalerii. 19.8. měli naši sousedé malou odstřelovačku
			- Sidewinder
 - Kontaktovat uživatele:

Malá odstřelovačka - soutěž
Všichni malorážkáři pozor!
Je připravena další soutěž "Malá odstřelovačka".
Datum konání je 13.10.2007 a to na střelnici SSK Třebeš Hradec Králové.
Tentokráte půjde o polohovou soutěž, kde budete střílet tři položky z leže (rukojmí, benchrestové terče a skrytý terč) a dvě položky v kleče/sedě a ve stoje. Pořadí určí součet bodů ze všech pěti položek. Soutěžních ran bude minimálně 50, vše se střílí na vzdálenost 50m.
Tato soutěž je přizpůsobená i těm, kteří mají na své malorážce optiku s malým zvetšením - při použití pozorovacího dalekohledu a seznámení se s terči před střelbou, není problém tuto soutěž absolvovat s optikou zvětšující jen 4X.
Více informací, pravidla, propozice, terče a také informace o minulých soutěžích najdete zde: http://www.strelectvi.info/mao%5Fsoutez/
Těšíme se na Vaši účast!
			Je připravena další soutěž "Malá odstřelovačka".
Datum konání je 13.10.2007 a to na střelnici SSK Třebeš Hradec Králové.
Tentokráte půjde o polohovou soutěž, kde budete střílet tři položky z leže (rukojmí, benchrestové terče a skrytý terč) a dvě položky v kleče/sedě a ve stoje. Pořadí určí součet bodů ze všech pěti položek. Soutěžních ran bude minimálně 50, vše se střílí na vzdálenost 50m.
Tato soutěž je přizpůsobená i těm, kteří mají na své malorážce optiku s malým zvetšením - při použití pozorovacího dalekohledu a seznámení se s terči před střelbou, není problém tuto soutěž absolvovat s optikou zvětšující jen 4X.
Více informací, pravidla, propozice, terče a také informace o minulých soutěžích najdete zde: http://www.strelectvi.info/mao%5Fsoutez/
Těšíme se na Vaši účast!
- 
				harpplayer
 - Odborník na zbraně

- 
				harpplayer
 - Odborník na zbraně

- 
				harpplayer
 - Odborník na zbraně

Nebudu nic přehodnocovat. Závodů vleže se střílí 3 p**ele. Sniper samozřejmě střílí nejčastěji vleže, ale musí být všestranný střelec, takže musí být schopen střílet z různých výškových úrovní. Proto ten stoják a klečák/sedák. Kromě toho jsem vám terč na stojáka a klečáka udělal velkej jako vrata (střelci ISSF by dokázali s jistotou střílet stovku). Kromě toho máš 30 ran na terče vleže a jen 10 vstoje a 10 vkleče. Málo platný stoják a klečák vyžadují trénovat a mít nastříleno. Já taky nefrfňám, nad střelbou po zátěži, přestože jsem tlustej a navíc levák střílející s pravostranným mechanizmem a jednorankou, takže mám handicapů víc, než vy všichni dohromady - navíc jsem tuhle disciplínu vymyslel, přestože jsem věděl, že v ní nikdy nemohu bejt na špici. Tak nebuď cíťa a trénuj - máš ještě skoro celej tejden. Nebo snad budeš srabík, kterej nepřijede jen proto, že se u flinty nemůže po celou dobu závodu jen válet? 
			- rimfireBR
 - Kontaktovat uživatele:

- Sidewinder
 - Kontaktovat uživatele:

Ja myslim, ze je soutez postavena dobre .. obcas to neni na skodu, zkusit si i neco jineho nez jen strelbu z leze na presnost .. at uz je to strelba po zatezi, nebo v klece, sede ci stoje, vsechno to k MaO myslim patri..
Jedine co mne na te soutezi fakt se.. je stale mala ucast .. zda se mi, ze to poradame jen sami pro sebe .. to nikoho takovahle soutez netahne? Nebo mame nekde chybu? (pravidla, polozky, misto konani, cas, datum?)
Zatim je podle Harpovych informaci prihlaseno takovych cca 12 lidi .. to je MALO!
			Jedine co mne na te soutezi fakt se.. je stale mala ucast .. zda se mi, ze to poradame jen sami pro sebe .. to nikoho takovahle soutez netahne? Nebo mame nekde chybu? (pravidla, polozky, misto konani, cas, datum?)
Zatim je podle Harpovych informaci prihlaseno takovych cca 12 lidi .. to je MALO!
Ahoj, to nadávání na málo lidí dost dobře znám...
Když jsme poprvé pořádali Airsoft Sniper Cup, přijelo 5 z 15ti přihlášených, sám jsem z toho byl na prášky - postavený terče, vymyšlený disciplíny, nakoupený jídlo a pití - vše pro 15 lidí a pak tohle

Letos jsem udělal pořádnou kampaň a ejhle - 16 přihlášených, 16 dorazilo

MaO mne rozhodně zajímá, je to další logický krok v mém snažení
  Na soutěž bych rád přijel se podívat. Včera jsem mluvil s jedním z vás a uvidíme, třeba i vystřelit si. Na příští rok mám v plánu si "malou odstřelovačku" postavit a používat, vaší soutěže bych se samozřejmě zúčastnil rád. Výhledově předpokládám že nebudu sám, dobudoucna v týmu budeme mít víc lidí kteří se "snipeřině věnují" a střelba z malorážky bude součástí naší činnosti, takže uvidíme... Ale znáte to - nic nejde ze dne na den. Je to holt postupný vývoj a běh na dlouhou trať...
Co se týče střelby z různých pozic, myslím že to je jedině dobře. Jednak je tím každá soutěž zajímavější a také se tím více přibližujete odstřelovacím soutěžím, nikoliv sportovní terčové střelbě. Ta střelba po zátěži co máte je také skvělý nápad
  Ještě přidat střelbu na neznámé vzdálenosti a máte z toho taktickou soutěž jako řemen!
Jen pro představu, nějaké foto z letošního Airsoft Sniper Cupu

Harry
www.urna.net

PS: moc mi to kecá, chápu
			Když jsme poprvé pořádali Airsoft Sniper Cup, přijelo 5 z 15ti přihlášených, sám jsem z toho byl na prášky - postavený terče, vymyšlený disciplíny, nakoupený jídlo a pití - vše pro 15 lidí a pak tohle
Letos jsem udělal pořádnou kampaň a ejhle - 16 přihlášených, 16 dorazilo
MaO mne rozhodně zajímá, je to další logický krok v mém snažení
Co se týče střelby z různých pozic, myslím že to je jedině dobře. Jednak je tím každá soutěž zajímavější a také se tím více přibližujete odstřelovacím soutěžím, nikoliv sportovní terčové střelbě. Ta střelba po zátěži co máte je také skvělý nápad
Jen pro představu, nějaké foto z letošního Airsoft Sniper Cupu

Harry
www.urna.net

PS: moc mi to kecá, chápu