Já to čtu prvně od tebe.
--Ti naši chlapci jsou za to placeni,a je to jejich zaměstnání (je úsměvné že oni za to že mohou umřít mají odměnu v řádu statisíců maximálně,zatímco herec si ve filmu na válku zahraje a jsou to miliony,nebo hokejista si vezme hokejku a zase jsou to miliony)--
Bohužel je trh nastaven tak, že v šoubyznysu (ať už jde o film, hokej nebo jiný profi sport) jsou platy některých úspěšných jedinců řádově vyšší než je tomu třeba v armádě. Na tom není nic zvláštního, je to běžné asi všude kde funguje tržní ekonomika.
--O tom že mají jet někam umírat rozhodla tato ,,vláda“ jejich krev je na rukou vlády--
Když vstupovali do naší profi armády, mohli uvažovat o tom že naše země je členem NATO a občas prostě někam pár těch vojáků pošle. Nebo si představuješ nějakou armádu květinových dětí, kde se bude jen zpívat, tančit a kde nikdo nikde neumře?
Tvoje logika nabízí další hrůzné objevy:
Vláda podporuje železniční přepravu, krev obětí nehod na přejezdech je na rukou vlády.
Vláda rozhodla že policisté mají bojovat se zločinem, krev mrtvých policajtu ....
--Slibovali nám že už tu nikdy nebudou cizí vojska,tento slib jim nevydržel ani patnáct let.--
Todle bys měl jít reklamovat k tomu kdo ti to slíbil.

já jsem každopádně proti, na tohle vše chce aplikovat Gregoroviče! Takže by byl klid.
 já jsem každopádně proti, na tohle vše chce aplikovat Gregoroviče! Takže by byl klid.