If somebody is interested in seeing Slavia 634 streap down
here we go :
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=143 ... sc&start=0
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Lze od sebe odlišit Slavie 631 vyrobené na Slovensku a v UBAnonymous píše:Slysel jsem uz z nekolika stran ze Slavie vyrobene na Slovensku nejsou tak dobre jak by mely byt.

vystrilel jsem asi 1000 ran a k sile ani presnosti nemam zadnych vytek to je v poradku ale co je horsi tak to jsou zjistene vady ktere ovsem nemaji primy vliv na strelbu ale jsou neprijemne takze pujde na reklamaci- myslim ze je to bolest prvni serie a casem se to urcite upravi. 1. je chyba ve vyrobe jisticiho sroubku krery brani uvolneni sroubu drziciho hlaven v pouzdre pistu. je moc daleko a tak nezapada do vyrezu ve velkem sroubu 2. pri nabijeni hlasite uderi napinaci tahlo do pouzdra 3. je volnejsi hledi nez je zdravo- sice mam optiku 4x28 ale kdyz to budu posilat zpet tak se vsim vsudy. strilel jsem s ni na 60 metru a trefit a komplet prostrelit pet lahev- podebradka, neni problem. strilim temer vyhradne diabolo boxer zdaji se mi celkove lepsi a hlavne je u nich jasne vyssi pruraznost. tak stesti ve shaneni a nekdy se sem zase kouknu
  vystrilel jsem asi 1000 ran a k sile ani presnosti nemam zadnych vytek to je v poradku ale co je horsi tak to jsou zjistene vady ktere ovsem nemaji primy vliv na strelbu ale jsou neprijemne takze pujde na reklamaci- myslim ze je to bolest prvni serie a casem se to urcite upravi. 1. je chyba ve vyrobe jisticiho sroubku krery brani uvolneni sroubu drziciho hlaven v pouzdre pistu. je moc daleko a tak nezapada do vyrezu ve velkem sroubu 2. pri nabijeni hlasite uderi napinaci tahlo do pouzdra 3. je volnejsi hledi nez je zdravo- sice mam optiku 4x28 ale kdyz to budu posilat zpet tak se vsim vsudy. strilel jsem s ni na 60 metru a trefit a komplet prostrelit pet lahev- podebradka, neni problem. strilim temer vyhradne diabolo boxer zdaji se mi celkove lepsi a hlavne je u nich jasne vyssi pruraznost. tak stesti ve shaneni a nekdy se sem zase kouknuMožná časem odejdou součástky č.29 nebo 32.PB píše:nazdar, mam slavku 634 uz asi pul roku za 3290kc. chtel jsem koupit 31 ale haluzove sem se dostal ke 34vystrilel jsem asi 1000 ran a k sile ani presnosti nemam zadnych vytek to je v poradku ale co je horsi tak to jsou zjistene vady ktere ovsem nemaji primy vliv na strelbu ale jsou neprijemne takze pujde na reklamaci- myslim ze je to bolest prvni serie a casem se to urcite upravi. 1. je chyba ve vyrobe jisticiho sroubku krery brani uvolneni sroubu drziciho hlaven v pouzdre pistu. je moc daleko a tak nezapada do vyrezu ve velkem sroubu 2. pri nabijeni hlasite uderi napinaci tahlo do pouzdra 3. je volnejsi hledi nez je zdravo- sice mam optiku 4x28 ale kdyz to budu posilat zpet tak se vsim vsudy. strilel jsem s ni na 60 metru a trefit a komplet prostrelit pet lahev- podebradka, neni problem. strilim temer vyhradne diabolo boxer zdaji se mi celkove lepsi a hlavne je u nich jasne vyssi pruraznost. tak stesti ve shaneni a nekdy se sem zase kouknu
 Informaci mám od jednoho obchodníka, ktrému se vrátily 2ks. s touto závadou(jediné dva které prodal)
 Informaci mám od jednoho obchodníka, ktrému se vrátily 2ks. s touto závadou(jediné dva které prodal)
Tak ak som sa spravne dival, tak suciastky c.29 a 32 su koliky s priemerom 4 milimetre a su umiestnene v oblasti spuste. Preco by sa mali "pokazit" prave tieto casti? Uznavam, ze asi su dost mechanicky namahane, ale kolik s priemerom 4mm musi nieco vydrzat.. Alebo sa mylim?luky píše:Možná časem odejdou součástky č.29 nebo 32.PB píše:nazdar, mam slavku 634 uz asi pul roku za 3290kc. chtel jsem koupit 31 ale haluzove sem se dostal ke 34vystrilel jsem asi 1000 ran a k sile ani presnosti nemam zadnych vytek to je v poradku ale co je horsi tak to jsou zjistene vady ktere ovsem nemaji primy vliv na strelbu ale jsou neprijemne takze pujde na reklamaci- myslim ze je to bolest prvni serie a casem se to urcite upravi. 1. je chyba ve vyrobe jisticiho sroubku krery brani uvolneni sroubu drziciho hlaven v pouzdre pistu. je moc daleko a tak nezapada do vyrezu ve velkem sroubu 2. pri nabijeni hlasite uderi napinaci tahlo do pouzdra 3. je volnejsi hledi nez je zdravo- sice mam optiku 4x28 ale kdyz to budu posilat zpet tak se vsim vsudy. strilel jsem s ni na 60 metru a trefit a komplet prostrelit pet lahev- podebradka, neni problem. strilim temer vyhradne diabolo boxer zdaji se mi celkove lepsi a hlavne je u nich jasne vyssi pruraznost. tak stesti ve shaneni a nekdy se sem zase kouknu
Chce to zkrátka zavírat dveře nebo nestřílet

-je to tak 3 tydny, nasel sem v krovi vyhozeny takovy ten klasicky plechovy zeleny odpadkovy kos, tloustka plechu odhadem 0,8 - 1 mm, dotahnu domu postavim na zahradu a zkousim strilet- z 10ti metru staci 2-3 boxery posadit na sebe a dira skrz je na svete ovsem kdyz se clovek dobre trefi ke kraji tak i napoprve se da jit skrz- povedlo se nejednou
  -je to tak 3 tydny, nasel sem v krovi vyhozeny takovy ten klasicky plechovy zeleny odpadkovy kos, tloustka plechu odhadem 0,8 - 1 mm, dotahnu domu postavim na zahradu a zkousim strilet- z 10ti metru staci 2-3 boxery posadit na sebe a dira skrz je na svete ovsem kdyz se clovek dobre trefi ke kraji tak i napoprve se da jit skrz- povedlo se nejednou  . podotykam ten plech nebyl rezavy, vsude byl nater. tak to se mi zda na klasickou pistovou vzduchovku docela dost dobry. no a uz chybi jen ty facky co tet dostanu
  . podotykam ten plech nebyl rezavy, vsude byl nater. tak to se mi zda na klasickou pistovou vzduchovku docela dost dobry. no a uz chybi jen ty facky co tet dostanu