fotky vzduchoviek a co2
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
misoka
Este ku wax11-ovi
Minule som pozeral na vrabca cez upraveneho hatsana 125, asi 5minut sme takto pozerali na seba, v hatsanovi bol gamo hunter a vzdialenost medzi nami tak 10metrov, cize smrtelna kombinacia pre jednoho z nas. Odistil som a stale nanho pozeral, ale svedomie mi to nedovolilo , nedokazal som to a som hrdy na seba

-
misoka
-
WohlmuthOta
- Moderátor
-
wax11
-
wax11
No vidíš.. Já jsem si pořídil ke Slávce 631Lux právě Gamo Shadow 1000 na blbnutí a když jsem je vzal obě na střelnici, kam chodím prskat z malorajdy, pistole a perkusní kulovnice, nestačil jsem se divit. Upozorňuji, že jsem na té flintičce žádné úpravy neprovedl ( tedy kromě namontování starého puškuhledumilius píše:No joPomalovaný Gamo Shadow 1000.Tu jsem měl a lituji toho,že jsem ty peníze radši nespálil.
Teď jen doufám, že antiGamovkáři nezjistí mou adresu, abych se nemusel strachovat o život, když si dovoluji nedbat jejich doktríny...
-
wax11
s tým kalibrom 6.35 je to asy tak ak maš prevrtany piest aj kaliber 4.5 je nanič ked som s nej prvy krat vystrelil tak som sa zatvaril takto
ale všetci dobre vieme že originalna pružina zapchaty piest vie robiť zázraky takze ak to vytiahnem s tej vzduchovky namaximum čo to dá bude kaliber 6.35 dostatočný ale pysal som to len obrazne potom by to bolo už nelegale !!!! čiže prekročenie u nás 15 J