Terče
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Plexxak
- 
				fidlerp
V prvej chvili ani ie, len ustipnutie a trocha pohne rukou ak si v zapale boja a potis aj adrenalin. Ale po nejakom kratsom case ked sme to vytahovali to sranda nebola. Obidve skoncili na kostiach, len to spravilo direu do koze a kvapka krvi. Zase z 15 metrov a stare sunky z pivnic moc velkym vykonom nedisponuju (5J)Plexxak píše:fidlerp: a mam taku otazku, aky to je pocit? boli to moc? lebo niekedy by som si to mozno skusil
- 
				Dírus
terče
proč zrovna A trojku  žadny takový stránky neznam ( možná sem na nich byl ale nepamatuju si že ny tam byli takovídle formáty ).Jenom kdyby jsi si chtěl vitisknout nějaký tercě zvířátek v příměřený kvalitě tak si dej so googlu arhcery 3d targets a pak si  to stahni.
 žadny takový stránky neznam ( možná sem na nich byl ale nepamatuju si že ny tam byli takovídle formáty ).Jenom kdyby jsi si chtěl vitisknout nějaký tercě zvířátek v příměřený kvalitě tak si dej so googlu arhcery 3d targets a pak si  to stahni.
			 žadny takový stránky neznam ( možná sem na nich byl ale nepamatuju si že ny tam byli takovídle formáty ).Jenom kdyby jsi si chtěl vitisknout nějaký tercě zvířátek v příměřený kvalitě tak si dej so googlu arhcery 3d targets a pak si  to stahni.
 žadny takový stránky neznam ( možná sem na nich byl ale nepamatuju si že ny tam byli takovídle formáty ).Jenom kdyby jsi si chtěl vitisknout nějaký tercě zvířátek v příměřený kvalitě tak si dej so googlu arhcery 3d targets a pak si  to stahni.o víkendu jsem u tchána pod soustruhem našel vyhozený zvonek z kola - měl ulomenou páčku, tak byl odsouzen k smrti. Tak jsem ho vyndal, uchytil na konec svářecího drátu a je z toho príma akustický cíl. Navíc je to ten starý chromovaný zvonek (jakoby hříbek), takže se pěkně leskne a na 20m je pořád vidět světýlko (odlesk). Materiál toho zvonku je dostatečně pevný a nedeformuje se (asi tomu pomáhá i to uchycení na drátu, díky čemuž je po zásahu dostatečně "odpružený")- prostě vždycky jenom cinkne. Odpadá docházení k cíli a kontrola zásahu  

Slávia 631 (diopter Aeron) + TAU 7 + Vostok ИЖ-38 + Lov 21
			vzhledem k tomu, že ten zvonek má průměr cca 4-5 cm, je kulatý a odpružený drátem, na kterém je zapíchnutý do země, tak jednak je dost nepravděpodobné, že bys trefil zrovinka ten 1mm čtvereční, který míří na tebe (úhel dopadu/úhel odrazu) a pak i to odpružení to asi dost zabrzdí (neodráží se to od pevné překážky). A taky to není cíl na 10m - já na tom právě testuji hranice mířeného dostřelu  prozatím jsem někde na 20m - tam už je odražení (nebezpečné) prakticky vyloučeno. Ale přesto máš pravdu, taky na to musím pořád myslet a nejen u tohoto zvonku. Mám v plánu koupit si čiré technické brýle (v OBI za 30,- Kč). Pak bude mít dušička pokoj
 prozatím jsem někde na 20m - tam už je odražení (nebezpečné) prakticky vyloučeno. Ale přesto máš pravdu, taky na to musím pořád myslet a nejen u tohoto zvonku. Mám v plánu koupit si čiré technické brýle (v OBI za 30,- Kč). Pak bude mít dušička pokoj 
ad zápalka - už jsme o víkendu koumali o výrobě železného plátu s navrtanými otvory přesně na starťáky (nábojky do startovací pistole). To je ale zatím jen ve fázi úvah
 prozatím jsem někde na 20m - tam už je odražení (nebezpečné) prakticky vyloučeno. Ale přesto máš pravdu, taky na to musím pořád myslet a nejen u tohoto zvonku. Mám v plánu koupit si čiré technické brýle (v OBI za 30,- Kč). Pak bude mít dušička pokoj
ad zápalka - už jsme o víkendu koumali o výrobě železného plátu s navrtanými otvory přesně na starťáky (nábojky do startovací pistole). To je ale zatím jen ve fázi úvah

Slávia 631 (diopter Aeron) + TAU 7 + Vostok ИЖ-38 + Lov 21
			odraz
2PetrikCZ: Myslimze k tebe sa to ozaj odrazat nebude, no vzhladom na kruhovy profil sa to bude odrazat vsade mozne a zrejme na to narazal Alkaj   

P.S.: My sme strielali do starych zasob nabojov do jatocnej pistole 9mm Tempo, to boly pecky

P.S.: My sme strielali do starych zasob nabojov do jatocnej pistole 9mm Tempo, to boly pecky

Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
			Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Kubo 630 -> Presne tak som to myslel. Treba myslieť na bezpečnosť (možno aj na štátnu   )
 )
 ale začal som na to veľmi intenzívne myslieť keď som dostal odraz rovno na nos
 ale začal som na to veľmi intenzívne myslieť keď som dostal odraz rovno na nos   . Vtedy som mal veeeeeeľké štastie, že to skončilo len krvavým nosom.
 . Vtedy som mal veeeeeeľké štastie, že to skončilo len krvavým nosom.
			 )
 )
No ani ja som nemyslel (čo sa týka strelca - teda mojej osoby)taky na to musím pořád myslet ...
 ale začal som na to veľmi intenzívne myslieť keď som dostal odraz rovno na nos
 ale začal som na to veľmi intenzívne myslieť keď som dostal odraz rovno na nos   . Vtedy som mal veeeeeeľké štastie, že to skončilo len krvavým nosom.
 . Vtedy som mal veeeeeeľké štastie, že to skončilo len krvavým nosom.- 
				WohlmuthOta
- Moderátor
- 
				Varan13
Do kolena
NO jednou sem našel ve slepě starý jablečný mošt.....  diabolkaz první rány mi skončila v kolenu ( spíš na kolenu a ani to moc nebolelo )  druhou  už to nevydrželo a 2l moštu byli všude   v okruhu 3m 

- 
				Varan13