), ale co potom, když zjistim, že na 15 m nejsem vůbec v terči? Po 10-ti ranách půjdu domu a začnu do toho mlátit kladivem? A pak zase na střelnici? To by asi bylo na dlouho. A řekněte mi ještě, zvládnu to případně sám, nebo je líp, nechat to na někom zkušenějším? Upnuli byste si závěr do něčeho, použili byste tyčku mosaznou nebo dřevěnou? Kurňa jak na to?
 ), ale co potom, když zjistim, že na 15 m nejsem vůbec v terči? Po 10-ti ranách půjdu domu a začnu do toho mlátit kladivem? A pak zase na střelnici? To by asi bylo na dlouho. A řekněte mi ještě, zvládnu to případně sám, nebo je líp, nechat to na někom zkušenějším? Upnuli byste si závěr do něčeho, použili byste tyčku mosaznou nebo dřevěnou? Kurňa jak na to?Vyfotil jsem to - podle mě je tam jasně vidět popsání závěru v původní poloze hledí.

Takže opravdu jako první doporučuji tu střelnici. To hledí nemá zajištění imbusem? Jak jsou na závěru ty drážky vypadá ta výchylka otřesně.
 Takže opravdu jako první doporučuji tu střelnici. To hledí nemá zajištění imbusem? Jak jsou na závěru ty drážky vypadá ta výchylka otřesně.
 ?
 ? a to nemůžu každý den. Obávám se, že terč nedám ani na 10m.
  a to nemůžu každý den. Obávám se, že terč nedám ani na 10m. 
 .
 .
 .
 .