Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
je sice nedela, ale ja som sa nudil a taksom musel nieco robit. Tak som si spravil slnecnu clonu na Haftana, presnejsie NS GC 6x42. Pouzil som stary plastovy pohar
s hrubkou steny 2mm. Z pohara som odrezal dno a zarovnal ho. Pohar mal tvar konusu takze mi koniec s vecsim priemerom zapasoval na puskohlad a na koniec s mensim priemerom my perfektne sadla krytka. Este nenasadeny pohar som fukol ciernym matnym sprayom, Cas prace 7 min
plus tvrdnutie laku. Fotky nic moc, no aj tak to nevyzera zle 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Ony se všechny ty Hatsany liší prakticky jenom pažbou. Železo je asi u všech stejné s výjimkou těch nejnižších modelů a H100/105. Nebo tomu dají jinou ráži nebo mířidla a už je to jiný model. A 125-ka bude jenom 90-ka s prodlouženým pístem.flipr11 píše:Hatsan má úplně nový model
vyděli jste ho? to model 135
http://www.sotisbg.com/air_hatsan_mod135.htm
Je to o trošku delší než S55 a stejně silný jako ostatní zlamovačky hatsan(až na ty nejnižší modely)
Pojistné ústrojí je už od pohledu u všech stejné, takže tam bude i stejné spoušťové ústrojí. Hlavně jsou taky ty samé. Pouzdro pístu je jedna trubka pro všechny, těžko by dělali jiné průměry, no a teď už jde jenom o délku nátahu a z té asi vybočuje jenom ta 125-ka.
Takže podle mě je to všechno jedna vzduchovka.
Ale aspoň máme o čem přemýšlet.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
h
Jak je na tom v ráži 5,5 h 100, nebo 105 .Jakou má rychlost bez úpravy a přesnost na 50 m?Předpokládám střelivo exact.
Muzete mi prosim nekdo poradit,chtel bych si nejakyho Hatsana koupit.Mam ZP tak neni problem koupit neomezeneho,ale na druhou stranu kdybych o ZP
treba prisel tak bych nerad prisel i o vzduchovku.Potreboval bych vedet v cem konkretne se to lisi,jestli jen pruzinou?A jestli jde jako nahradni dil sehnad pruzina na neomerenou versi,protoze se mi nechce nechat si tu pruzinu delat kdyz nevim jak presne vypada v neomezenym modelu.
treba prisel tak bych nerad prisel i o vzduchovku.Potreboval bych vedet v cem konkretne se to lisi,jestli jen pruzinou?A jestli jde jako nahradni dil sehnad pruzina na neomerenou versi,protoze se mi nechce nechat si tu pruzinu delat kdyz nevim jak presne vypada v neomezenym modelu.
-
lomitko
Ahoj všem, nemohl jsem ho dlouho nikde sehnat,ale je to dvacet minut,co jsem domu dovalil Hatsana 105 camo.4,5 mm.Jsem z něj unešenej a bohužel i vidím,že vše co jste tu napsali je jedna obrovská pravda! Forum čtu pravidelně,ale jen to,co mě zajímá,a to vzduchovky......První rána... oči jsem měl 20 sek. jak pingpongače
Pecka to byla,prkno durch a dulek ve zdi. čekal jsem určitě větší sílu jak ze S631,,,no super! Budu ale stejně muset nějak na něm zamakat. Nejak to tam drhne,pálí se to a smrdí!! Ach jo. Myslím,že jsem ale určitě špatně nekoupil.Bude mě to s ním bavit a to taky díky Vám.Kdybych nečetl,tak nevim co bych měl ted doma
Tohle fórum se mě moc líbí adoufám,že do budoucna bude pořád co číst..tím Vás chci všechny přispěvkáře POCHVÁLIT. Ave
-
lomitko
k
V klidu si to opři a hlavně výstřel tě musí překvapit,pak máš jistotu,že to nestrhneš.Svěrák na novou flintu,to je škoda.
Re: k
Opřené jsem to měl o dvoják žebř.Jenže každá rána šla do jiného místa a pak nevím kam seřizovat optiku.Nezdá se mi že by se pohnula,je tam fest dotažená.Na QB78 to seřídím nádherně během chvilky....Barys píše:V klidu si to opři a hlavně výstřel tě musí překvapit,pak máš jistotu,že to nestrhneš.Svěrák na novou flintu,to je škoda.
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50