cz nebo glock
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				epetr2008
Stát se mi s jednou z mých zbraní byť jediná z těchto událostí zde jak poslal SATAN
http://www.theprepared.com/index.php?op ... id=90&Item
Tak bych asi hoooodně dlooooouho pobíhal po místnosti a nadával
Jako je fakt že ta zbraň není udělaná špatně.
Kdyby tělo bylo třeba z nějaké lehké kovolé slitiny, neměl bych žádný argument 

Takhle to je furt moje gumová kachna 

No Glocka nemám dlouho a kdyby mi někdo nabídnul výměnu za novější Berettu 92 tak bych nejspíš měnil 

Né k vůli kvalitám, ale protože jsem tu zbraň prostě vždy chtěl a zatím si jí nekupil.
			http://www.theprepared.com/index.php?op ... id=90&Item
Tak bych asi hoooodně dlooooouho pobíhal po místnosti a nadával
Jako je fakt že ta zbraň není udělaná špatně.
Kdyby tělo bylo třeba z nějaké lehké kovolé slitiny, neměl bych žádný argument

Takhle to je furt moje gumová kachna

No Glocka nemám dlouho a kdyby mi někdo nabídnul výměnu za novější Berettu 92 tak bych nejspíš měnil

Né k vůli kvalitám, ale protože jsem tu zbraň prostě vždy chtěl a zatím si jí nekupil.
Hmm, pěkný test.
Škoda že jak do toho střílel z té malorážky, že netrefil rám, to by mě zajímalo co by se stalo? Jestli by to udělalo dírku?
A taky škoda, že nesebral dost odvahy a nevystřelil z toho nějaké přebíjenky... 

Škoda že jak do toho střílel z té malorážky, že netrefil rám, to by mě zajímalo co by se stalo? Jestli by to udělalo dírku?
A taky škoda, že nesebral dost odvahy a nevystřelil z toho nějaké přebíjenky...

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
			- 
				epetr2008
To měla být narážka na to, že kaBOOM (křach-bum  ) se stává většinou s přebitými (blbě) náboji.
 ) se stává většinou s přebitými (blbě) náboji.   

PS. Buď klidný, byla to jenom sranda.
 PS. Buď klidný, byla to jenom sranda.
			Hele teď vážně, je to pravda, že střílení přebíjenek znamená u Glocka ztrátu záruky?
Protože jsem se dočet že:
Protože jsem se dočet že:
Shoot only new factory ammunition out of your Glock. This is what Glock, Inc. recommends, as do several members of Glock-L.
Shooting reloads voids your factory warranty.
			- 
				epetr2008
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
takže dnes jsem ho konečně testnul,prvních 5 ran nástřel abych věděl kam to lítá a pak pánové přišlo něco co jsem nezažil   z 10 jsem vylezl jen zhruba asi 10 ze 100 ran
 z 10 jsem vylezl jen zhruba asi 10 ze 100 ran   Jo kluci už se se mnou nebavily protože mněli terč děravej po celém obvodu a furt vyzrávali nad tim aby se přiblížili ke středu, třeba to ted bude vypadat jako že se vytahuju ale já se snažil vymítit ty 9ky a mít jen 10ky .Terč č.4 vzdálenost 25m náboje ty podle skoro všech zatracované SB s ocelovou nábojnicí.No tedy řeknu vám že takhle jsem ještě nikdy před tím přesný nebyl
  Jo kluci už se se mnou nebavily protože mněli terč děravej po celém obvodu a furt vyzrávali nad tim aby se přiblížili ke středu, třeba to ted bude vypadat jako že se vytahuju ale já se snažil vymítit ty 9ky a mít jen 10ky .Terč č.4 vzdálenost 25m náboje ty podle skoro všech zatracované SB s ocelovou nábojnicí.No tedy řeknu vám že takhle jsem ještě nikdy před tím přesný nebyl   (jinak mně ukecali na závody tak jsem zvědavej jak dopadnu
  (jinak mně ukecali na závody tak jsem zvědavej jak dopadnu   ) Můžu říct že takovou přesnost jsem nečekal
 ) Můžu říct že takovou přesnost jsem nečekal   

Pak jsem střílel z Beretty 92 F ,Walther P99 a taky pěkné pistolky
			 z 10 jsem vylezl jen zhruba asi 10 ze 100 ran
 z 10 jsem vylezl jen zhruba asi 10 ze 100 ran   Jo kluci už se se mnou nebavily protože mněli terč děravej po celém obvodu a furt vyzrávali nad tim aby se přiblížili ke středu, třeba to ted bude vypadat jako že se vytahuju ale já se snažil vymítit ty 9ky a mít jen 10ky .Terč č.4 vzdálenost 25m náboje ty podle skoro všech zatracované SB s ocelovou nábojnicí.No tedy řeknu vám že takhle jsem ještě nikdy před tím přesný nebyl
  Jo kluci už se se mnou nebavily protože mněli terč děravej po celém obvodu a furt vyzrávali nad tim aby se přiblížili ke středu, třeba to ted bude vypadat jako že se vytahuju ale já se snažil vymítit ty 9ky a mít jen 10ky .Terč č.4 vzdálenost 25m náboje ty podle skoro všech zatracované SB s ocelovou nábojnicí.No tedy řeknu vám že takhle jsem ještě nikdy před tím přesný nebyl   (jinak mně ukecali na závody tak jsem zvědavej jak dopadnu
  (jinak mně ukecali na závody tak jsem zvědavej jak dopadnu   ) Můžu říct že takovou přesnost jsem nečekal
 ) Můžu říct že takovou přesnost jsem nečekal   
 Pak jsem střílel z Beretty 92 F ,Walther P99 a taky pěkné pistolky