Docela mě zaujaly podklady(výkresy) od uživatele Housenka. Přesně to jsem měl dlouho v hlavě, akorát jsem u té krátké redukce měl v úmyslu ji vyrobit "otočně", tj. víčko a v něm by byla otočně vložena vlastní redukce, takže při dotahování by nedocházelo k teoretickému vydírání těsnění v propichovači.
  Docela mě zaujaly podklady(výkresy) od uživatele Housenka. Přesně to jsem měl dlouho v hlavě, akorát jsem u té krátké redukce měl v úmyslu ji vyrobit "otočně", tj. víčko a v něm by byla otočně vložena vlastní redukce, takže při dotahování by nedocházelo k teoretickému vydírání těsnění v propichovači. Ještě jsem chtěl pořešit možnost nastavení délky redukce (v řádu desetin) mm, jelikož časem se těsnění trochu vytlačí, tak aby bylo kam dotáhnout. To lze ale vyřešit vhodným návrhem délky závitu zátky, která nebude zašroubována nadoraz, ale bude mít prostor k případnému dotažení (cca 1-1,5 závitu).
Určitě bych měl zájem o informaci o použitých "O" kroužcích a také bych zkusil s nápadem oslovit třeba Honzy Horáka či Josefa1000. Osobně bych to chtěl na CP1, konkrétně bych to chtěl adaptovat na kyvetové plnění.

)
 )