Možná bych si na nošení pořídil šestadvacítku géčko. Není to špatný. Na střílení mám ale čízu (Tactical Sports).
cz nebo glock
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
Childeater
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem to co říká vito vlastně psal několikrát...
Problém je v tom, že příznivci obou táborů si nenechají na svoje lásky sáhnout - a glockaři jsou ještě temperamentnější a kousavější než čezeťáci.
Možná bych si na nošení pořídil šestadvacítku géčko. Není to špatný. Na střílení mám ale čízu (Tactical Sports).
Re.:
glock69: Vůbec se nemusíš picat. To je právě ten stav, kdy se na celý problém můžeš dívat objektivně a s nadhledem. Vybírat podle rady jednu zbraň, nebo jich mít doma víc, to je úplně o něčem jiném. Každý z nás ovšem většinou skončí u několika typů a druhů zbraní. Je to zcela zákonitý vývoj.
Tak tak, vždycky je nejlepší mít těch zbraní víc. Každá má svoje a žádná není dokonalá. Takže i u Glocka musíte mít štěstí na kus, aby vám třeba nevypadával vývrt nebo nedejbože někam neodletěla hlaveň. Stejně tak u CZ může třeba zadrhávat spoušť, prasknout pružinka nebo může blbě vyhazovat.
Jsou to jenom stroje.
Jsou to jenom stroje.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
Childeater
- Kontaktovat uživatele:
-
Japhy
:)))))))
"U CZ může sem tam něco zadrhávat, zatímco u G musíte mít štěstí, aby vám to nebouchlo do xichtu..." Tomu říkám mírumilovné ukončení debaty 
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Re.:
Golfkiller: Já jsem totéž napsal nahoře jinými slovy, ale musím uznat, že ty jsi to vyjádřil daleko pregnantněji. 
To je prave to, co neni vubec pravda - projdi si par prispevku dozadu - nekolikrat jsem tam citoval dukaz, kdo rejpe do koho a do ceho...Childeater píše:a glockaři jsou ještě temperamentnější a kousavější než čezeťáci.
Glockari rejpou do CZ jakozto zbrani (zahytu zaveru, zpracovani, kolisavosti kvality), CZtari rejpou ne do Glocku, ale do Glockaru...
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, muze...Childeater píše:to Kubajzz:
no, tos tomu dal. Teď jsi založil novej požár. Počkej za chvilku na to kejhání, že glocku žádná hlaveň nevypadává a že díky vyrovnané kvalitě produkce se o hlaveň už vůbec nemusíš obávat.
Nejspíš se taky dozvíš, že všechny prdlý hlavně laborovali homeloadeři a že se to stát nemůže.
Jenze -
znam asi 100 Glockaru a 100 CZtaru (no dobre, asi je jich min, ale na obou polech zhruba stejne a radove to budou vic nez jednotky lidi) - a ja osobne jeste nevidel upadanej vyvrt. Za to uz jsem videl spoustu zlamanejch zachytu, spoustu nadavajich na chod spouste dokud se nedoladila, spoustu ostrilenejch pistoli po 15.000 ranach, nejakej ten vyosenej kohout, ...
Netvrdim, ze vypadanej vyvrt je mytus, jen tvrdim, ze jich je 1000x min nez rozbitejch CZ
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele: