právě jsem objednal od Schneidera HW 97 KT + V-mach pružinu. Doteď jsem se pohyboval jen v prostředí krátkých zbraní na ZP, tady potřebuju poradit od zkušenějších

1. Můžu použít samotnou V-mach pružinu na původní vodítko? Celý kit přímo na HW 77/97 totiž není u Schneidera v nabídce. Ani bych za něj ten randál asi nedal. Rád bych to, jak to přijde přehodil, abych mohl hned střílet, ale časem asi koupím vodítko a těsnění pístu od Strixe. Měl jsem docela nutkání vzít tu speciálku se čtvercovým průřezem, je za stejno, ale odradila mě její délka, tu bych tam sám nedostal, V-mach (snad) jo

2. Je tato vazelína vhodná na pružinu?
https://www.versandhaus-schneider.de/pr ... s_id/39012
3. Pročetl jsem sice téměř celé toto vlákno, ale stále z toho nejsem moudrý
 Jakou montáž mám použít? Má na optimální výběr vliv velikost postavy/obličeje atd.? Mám 2 metry, 100 kilo, dlouhý pracky a protáhlej xicht
  Jakou montáž mám použít? Má na optimální výběr vliv velikost postavy/obličeje atd.? Mám 2 metry, 100 kilo, dlouhý pracky a protáhlej xicht   Hlavně, když jsem odesílal platbu za flintu.
  Hlavně, když jsem odesílal platbu za flintu.Bude ideál střední montáž? A kterou vybrat? Rozhodně nemusí být "skorozadarmo", ale aby zase nebyla za nesmysl.

A jakou optiku? Většinou budu střílet ze stoje, nebo v sedě na vzdálenost 20-40 m, terče a škůdci, žádné závody
 Snad, možná, někdy, jednou. Cenově cca do 5k, nebo máte třeba v merku nějakou fajnou ojetinu, která je známá výdrží na pružinách. Jo a rád bych, aby nezasahovala do prostoru pro nabíjení.
 Snad, možná, někdy, jednou. Cenově cca do 5k, nebo máte třeba v merku nějakou fajnou ojetinu, která je známá výdrží na pružinách. Jo a rád bych, aby nezasahovala do prostoru pro nabíjení.Předem moc děkuji za všechny postřehy

Tak už jsem natěšenej jak malej kluk, až bude vše komplet, zatím soustřel, bez optiky a mířidel 10cm na 10m
  Tak už jsem natěšenej jak malej kluk, až bude vše komplet, zatím soustřel, bez optiky a mířidel 10cm na 10m   
 Já jsem si stěžoval, že jsem nedostal, co bylo avizováno, ale ve finále jsem rád, že mám stříbrnou
  Já jsem si stěžoval, že jsem nedostal, co bylo avizováno, ale ve finále jsem rád, že mám stříbrnou