.
 .Pan Rolf žije evidentně mimo EU.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 .
 . .
 . Idem dnes do apalačských hôr zabehnúť BP revolver .44 Remington a na Thompsonke odskúšať ogivály z nových klieští Lee Precision. Lacné už napohľad, odlieva sa do nich zle, olovo musí byť veľmi prehriate, pretože hliníkové kokily tak chladia, že prvých desať pokusov nepoužiteľné brmbolce. Aj zvyšok, celá moja nočná práca v kuchyni, je tretia akosť. Možno sa to musím lepšie naučiť (robil som to ešte len tisíci raz), no zatiaľ niet čo dobré povedať.
 Idem dnes do apalačských hôr zabehnúť BP revolver .44 Remington a na Thompsonke odskúšať ogivály z nových klieští Lee Precision. Lacné už napohľad, odlieva sa do nich zle, olovo musí byť veľmi prehriate, pretože hliníkové kokily tak chladia, že prvých desať pokusov nepoužiteľné brmbolce. Aj zvyšok, celá moja nočná práca v kuchyni, je tretia akosť. Možno sa to musím lepšie naučiť (robil som to ešte len tisíci raz), no zatiaľ niet čo dobré povedať. ) výkon. Tak možno sa podarí toto leto medveď alebo los. Zato s revolverom bola trochu oštara - pri každej strele popadali z niektorých pistonov zápalky. Boli to 11-tky, vyskúšame 10-tky, uvidí sa. Inak je to až kupodivu presná hračka, vzhľadom k najskromnejším mieridlám aké len sú. Môj neveľmi skúsený kamarát sa bezpečne strafoval do terča na vzdialenosť dvesto stôp, čiže asi 60 metrov. Lepšie než ja. Napokon sme sa ustálili na 25 grainoch prachu a sférickej strele ako subjektívnom optime pre tento revolver.
 ) výkon. Tak možno sa podarí toto leto medveď alebo los. Zato s revolverom bola trochu oštara - pri každej strele popadali z niektorých pistonov zápalky. Boli to 11-tky, vyskúšame 10-tky, uvidí sa. Inak je to až kupodivu presná hračka, vzhľadom k najskromnejším mieridlám aké len sú. Môj neveľmi skúsený kamarát sa bezpečne strafoval do terča na vzdialenosť dvesto stôp, čiže asi 60 metrov. Lepšie než ja. Napokon sme sa ustálili na 25 grainoch prachu a sférickej strele ako subjektívnom optime pre tento revolver.